Anker Bjerre klar til åbent hus: Masser af maskiner, faglige indlæg og store grin

Masser af maskiner, faglige indlæg, store besparelser og biksemad er blot nogle af de ting, Anker Bjerre A/S lokker med, når maskinhandleren slår dørene op til åbent hus den 1. og 2. marts i Mejrup.

I maskinudstillingen får man blandt andet mulighed for at se New Hollands nye mejetærskermodel CR8.90, mens man mellem de brugte maskiner kan spare både 25 og 50 procent på udvalgte maskiner.

Også i have-/park-afdelingen er der masser af penge at spare med et oprydningsudsalg, der ifølge maskinhandleren aldrig bliver billigere.

I butikken kan man opsøge heldet med et drej på lykkehjulet og muligheden for 25 procent rabat på varer, der ikke i forvejen er nedsat.

Desuden står en række samarbejdspartnere og leverandører klar til en snak om muligheder, behov og anden vejledning til at få det maksimale ud af maskiner og produkter.

Udover masser af muligheder for at gøre en god handel, kan man også både blive klogere og få et godt grin i løbet af fredagen, hvor først maskin- og teknikrådgiver Flemming Hedegaard, FHAgro, giver et fagligt oplæg, inden Tartelet-Thomas – med det borgerlige navn Thomas Birkedal – laver »gak og gøjl«.

Begge dage vil der være stor skovdemo »med alt, hvad skoventreprenøren drømmer om«, lover Anker Bjerre A/S, mens man om lørdagen klokken 10-15 får lov at opleve Save-Niels gå i aktion med motorsaven for at skabe trækunst.

- Det bliver et brag af en tilbudsfest med store besparelser, biksemad og bajere. Ta' børnene med – der er både hoppeborg, popcorn og saftevand til dem, lyder det fra arrangøren.

Læs også