Klar til tøj- og traktorsnak

Firmatøj med logo på bliver et af omdrejningspunkterne hos Memas, der også er klar til gennemgang af Lemkens produktprogram på Agro Nord.

- Det handler mest om at få vist vores ansigter og få nogle gode snakke. Derfor har vi heller ikke de store maskiner og redskaber med, fastslår Brian Bay Christensen, som er salgsansvarlig hos Memas – Mejlby Maskiner.

Sammen med Hobro Dyrskue er Agro Nord et af maskinforretningens faste stop i kalenderen.

- Det er jo her, vi møder vores kernekunder, så vi glæder os altid til at komme på Agro Nord, konstaterer salgschefen.

Og mens Brian Bay Christensen altid er klar til at snakke om mulighederne i nyere brugte John Deere-traktorer, bliver der også grundlag for dybdegående snak om såteknik og jordredskaber.

- Det er er mulighed for at møde den lokale Lemken-specialist, siger Brian Bay Christensen.

Udover maskiner og udstyr forventer Brian Bay Christensen også, at en del tiden i Messecenter Vesthimmerland kommer til at gå med at snakke om tøj.

- En af de ting, vi har oplevet stor succes med det seneste års tid, er at lave firmaaftaler på Blåkläder-tøj. Det er et koncept, hvor man selv kan gå ind og bestille ekstra t-shirts, eller hvad man nu har brug for. Der er stor fokus på, at man ser ordentlig ud og ens ud rundt omkring, og vi har faktisk fået nogle ret store aftaler ind på det. Så det er også noget af det, vi kommer til at slå et slag for på Agro Nord, fortæller han.

Mens han ser frem til en god snak på Agro Nord, begynder det også så småt at dufte af forår hjemme på værkstedet i Mejlby, hvor de seks mand på værkstedet er i fuld gang med service og reparationer, så landmændene er klar til at rykke i marken, når forholdene bliver til det.

- Vi havde faktisk troet, at folk ville være lidt mere tilbageholdende her efter jul, men det har vi bestemt ikke mærket. Der er travlt på både værksted og lager, konstaterer Brian Bay Christensen.

Læs mere om AgroNord 2024

På Agro Nord præsenteres det bedste avlsmateriale indenfor dansk og udenlandsk kvægavl. Agro Nord er et skue fyldt med kvæg og kosnak. Her er bedømmelse af afkomsgrupper og elitekøer af de fire danske malkeracer.

Læs mere her

Læs også