bannerPos

Agrotek gafler Schäffer-læssemaskiner

Agrotek A/S er blevet Schäffer-forhandler under Helms TMT-Centret A/S. Fra venstre ses brand manager Allan Helms fra Helms TMT Centret, sælger Niels Morten Mariegaard, Agrotek, sælger Per Kjeldsen, Agrotek, sælger Kristian Laursen, Agrotek, salgschef Niels Vestergaard, Agrotek, og længst til højre ses produktspecialist Anders Mogensen fra Helms TMT-Centret. Foto: Helms TMT-Centret A/S

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
14-09-2020 09:03
Hos Hobro-firmaet Agrotek A/S forventer man sig meget af at have fået det brede program af knækstyrede Schäffer-læssemaskiner ind i sin produktportefølje. Firmaet har nemlig mange kvægbrugere som kunder.

Maskinfirmaet Agrotek A/S i Hobro er blevet forhandler af Schäffer-læssemaskiner i Østhimmerland og Vestvendsyssel.

- Vi har stærk fokus på kvalitet i vores produktportefølje. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu skal sælge læssemaskiner fra netop Schäffer. Det er jo et godt og anerkendt brand, hvor kvaliteten ikke er til diskussion, konstaterer salgschef Niels Vestergaard fra Agrotek.

- Dårligere bliver det ikke af, at vi i forvejen kender importøren af Schäffer, Helms TMT-Centret, som en stærk og professionel samarbejdspartner. Vi har nemlig tidligere været mangeårige kolleger som Valtra-forhandlere, fortæller salgschefen fra Agrotek, der i øvrigt er på vej til at åbne endnu er afdeling i Brønderslev.

Fra 1,1 til 11 tons

Niels Vestergaard understreger, at man forventer sig meget af at have fået Schäffer ind i produktporteføljen.

- De har et meget bredt produktprogram af knækstyrede læssemaskiner i størrelser helt nede fra 1.100 kg til 11 tons. Det passer fint sammen med, at vi har rigtig mange kvægbrugere blandt vores kunder, som i stigende grad efterspørger deciderede læssemaskiner.

- I øvrigt tror jeg, at vi kommer til at sælge en del teleskoplæssere, fordi de kan læsse i den højde, som store, moderne fuldfodervogne kræver, vurderer Niels Vestergaard.

Stærk samarbejdspartner

Hos Helms TMT-Centret A/S udtrykker man stolthed over at kunne præsentere Agrotek A/S som forhandler af Schäffer-læssemaskiner.

- Vi har tidligere arbejdet sammen med Agrotek i mange år og kender dem som en stærk samarbejdspartnerpartner, lyder det fra brand manager Allan Helms fra Helms TMT-Centret.

Han pointerer, at Agrotek er godt klædt på til opgaven.

- De har i forvejen gode og kompetente medarbejdere med erfaring i såvel salg som service af både minilæssere og teleskoplæssere. Hertil kommer, at Agrotek passer fint ind i vores eksisterende salgs- og servicenetværk på Schäffer-programmet, tilføjer han.

- Jeg glæder mig blandt andet over at kunne byde Niels Morten Mariegaard, der tidligere har solgt Schäffer i en anden maskinforretning, men i dag er ansat hos Agrotek, velkommen tilbage som Schäffer-sælger, siger Allan Helms.

jll@effektivtlandbrug.dk

telefon 63 38 25 48

 

Forlæng tilladelser til produktion i særlige tilfælde

Det skal være muligt at forlænge produktionstilladelser, så producenter under ekstraordinære omstændigheder kan lukke ned for produktion uden at skulle risikere, at de ikke kan åbne for den igen, når tiderne bliver bedre, mener miljøudvalgsformanden i LandboNord.

Blå blok indkalder til samråd om minivådområder

Det går alt for langsomt med at få godkendt ansøgninger om minivådområder, mener blå blok, der nu kalder fødevareminister Mogens Jensen (S) i samråd.

Ny uddannelse til bestyrelsesmedlemmer

Danmark har fået sin første uddannelse målrettet bestyrelsesmedlemmer i andelsselskaber og lignende virksomheder. Det første hold er netop udklækket.

Jagt på et spøgelse

Hvor der ikke sås vintersæd, skal der sås efterafgrøder – undtagen ved sent optagne rodfrugter. Det er landbrugets bedste middel til at jage det politiske kvælstof-spøgelse på flugt, mener næstformanden i Bæredygtigt Landbrug.

Dyrenes Beskyttelse går i krig mod minkindustrien

Debatten om dyrevelfærd raser på blandt andet minkområdet. Nu kræver Dyrenes Beskyttelse, at minkindustrien bliver udfaset i Danmark.

Bedriftsbesøg om det gode håndværk

Der var et inspirerende bedriftsbesøg hos familien Hansen ved Lintrup forleden, hvor Syddansk Kvæg i samarbejde med SLF havde inviteret til en snak om gode vaner i stalden samt lav dødelighed og høj ydelse blandt gårdens dyr

Guld kan være en fornuftig investering

Det kan være fornuftigt at have guld med i investeringsporteføljen, vurderer en analytiker.

Diarré-udfordringer løst med vaccine

Det koster både bundlinje og arbejdsglæde, når fravænningsdiarréen florerer i klimastalden. Løsningsforslagene er mange og effekten forskellig fra besætning til besætning. Svinefagdyrlæge Jens Sørensen fra Danvet har dog erfaret, at vaccination mod E. coli både kan redde griseliv og forhindre økonomiske tab.

Tyskland: Afrikansk svinepest påvist langt fra det truede område

Der er fundet ASF i et vildsvin i Brandenburg langt fra det definerede truede område. Således er der nu påvist 37 ASF-tilfælde i Tyskland. En endelig bekræftelse afventes stadig.
Side 1 af 1933 (38648 artikler)Prev1234567193119321933Next