Agrotek gafler Schäffer-læssemaskiner

Hos Hobro-firmaet Agrotek A/S forventer man sig meget af at have fået det brede program af knækstyrede Schäffer-læssemaskiner ind i sin produktportefølje. Firmaet har nemlig mange kvægbrugere som kunder.

Maskinfirmaet Agrotek A/S i Hobro er blevet forhandler af Schäffer-læssemaskiner i Østhimmerland og Vestvendsyssel.

- Vi har stærk fokus på kvalitet i vores produktportefølje. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu skal sælge læssemaskiner fra netop Schäffer. Det er jo et godt og anerkendt brand, hvor kvaliteten ikke er til diskussion, konstaterer salgschef Niels Vestergaard fra Agrotek.

- Dårligere bliver det ikke af, at vi i forvejen kender importøren af Schäffer, Helms TMT-Centret, som en stærk og professionel samarbejdspartner. Vi har nemlig tidligere været mangeårige kolleger som Valtra-forhandlere, fortæller salgschefen fra Agrotek, der i øvrigt er på vej til at åbne endnu er afdeling i Brønderslev.

Fra 1,1 til 11 tons

Niels Vestergaard understreger, at man forventer sig meget af at have fået Schäffer ind i produktporteføljen.

- De har et meget bredt produktprogram af knækstyrede læssemaskiner i størrelser helt nede fra 1.100 kg til 11 tons. Det passer fint sammen med, at vi har rigtig mange kvægbrugere blandt vores kunder, som i stigende grad efterspørger deciderede læssemaskiner.

- I øvrigt tror jeg, at vi kommer til at sælge en del teleskoplæssere, fordi de kan læsse i den højde, som store, moderne fuldfodervogne kræver, vurderer Niels Vestergaard.

Stærk samarbejdspartner

Hos Helms TMT-Centret A/S udtrykker man stolthed over at kunne præsentere Agrotek A/S som forhandler af Schäffer-læssemaskiner.

- Vi har tidligere arbejdet sammen med Agrotek i mange år og kender dem som en stærk samarbejdspartnerpartner, lyder det fra brand manager Allan Helms fra Helms TMT-Centret.

Han pointerer, at Agrotek er godt klædt på til opgaven.

- De har i forvejen gode og kompetente medarbejdere med erfaring i såvel salg som service af både minilæssere og teleskoplæssere. Hertil kommer, at Agrotek passer fint ind i vores eksisterende salgs- og servicenetværk på Schäffer-programmet, tilføjer han.

- Jeg glæder mig blandt andet over at kunne byde Niels Morten Mariegaard, der tidligere har solgt Schäffer i en anden maskinforretning, men i dag er ansat hos Agrotek, velkommen tilbage som Schäffer-sælger, siger Allan Helms.

jll@effektivtlandbrug.dk

telefon 63 38 25 48

 

Læs også