bannerPos

Gyllefirma under hammeren

Det konkursramte firma AP Gyllevogne er på auktion på Auktionshuset Dab’s hjemmeside indtil den 8. december.
18-11-2020 11:12

Den 12. oktober i år blev AP Gyllevogne begæret konkurs ved skifteretten i Holstebro. Ifølge ledelsesberetningen skyldes konkursen dårlige konjunkturer i landbrugssektoren.

Det er ikke lykkedes kurator og advokat Lars Bentsen fra Innova Advokatfirma at sælge AP Gyllevogne til videre drift, men de immaterielle rettigheder er solgt videre, og navnet vil derfor stadig eksistere i fremtiden.

Det er Auktionshuset Dab, der skal stå for at sælge løsøre, varelager og fire færdigproducerede gyllevogne til en samlet værdi på mere end seks millioner kroner på onlinekonkursauktion.

Der er varer for mere end seks millioner kroner, som kommer under hammeren, heriblandt alle reservedele til vogne og trailere.

Auktionen over AP Gyllevogne finder sted på auktionshusets hjemmeside fra 18. november og frem til 8. december.

 

Nye tilskudsmuligheder til energioptimering på landbrugsbedrifter

I første kvartal af 2021 bliver det igen muligt at søge tilskud til at gennemføre energibesparende tiltag i virksomheder. Tilskuddet kommer fra Energistyrelsens nye erhvervspulje, som afsætter 605 millioner kroner i tilskud til energieffektiviseringer i det kommende år.

Vandets pH betyder overraskende meget for midlernes effekt

- Det er en øjenåbner at se, hvad regulering af sprøjtevandets hårdhed betyder for virkning af midlerne. Det kan for eksempel reducere forbruget af glyphosat, fortæller planteavlskonsulent Bente Andersen.

Vores klimaregnskab understreger behovet for grøn omstilling

Ringkøbing-Skjern Kommune er begyndt at inddrage landbrug, skovbrug og affald i sit klimaregnskab. Det tegner et knapt så grønt billede af kommunen, der er i dialog med landbruget for at indfri sit mål om at blive 100 procent fossilfri i 2040.

Det er ekspropriation

Der er tale om åbenlys ekspropriation, lyder det fra Bæredygtigt Landbrug i et høringssvar om regeringens nye lovforslag, der skal legalisere aflivning af alle mink.

Minister sætter ministerium til at undersøge sig selv

Miljøminister Lea Wermelin (S) har bedt sine embedsmænd om at vurdere, hvorvidt der var hjemmel i loven til at tage beslutning om at grave døde mink ned uden miljøgodkendelse. I Miljøstyrelsen har man ellers allerede vurderet, at der er hjemmel i loven til beslutningen.

Vestsjællandsk forbud mod godkendte pesticider

Flere landmænd i Slagelse Kommune må ikke bruge pesticider på deres ejendom, fordi kommunen vil beskytte grundvand, der samtidig bruges til at fortynde spildevand fra olieindustrien.
Side 1 af 1984 (39678 artikler)Prev1234567198219831984Next