Kroghejsevogne til de større entreprenøropgaver

Brdr. Toft A/S i Sabro nær Aarhus har indgået aftale

om import af en serie af kroghejsevogne fra hollandske TopliftStaja. Målgruppen er maskinstationer, entreprenører og anlægsgartnere

TopliftStaja er et rent hollandsk udviklet og produceret produkt bygget af første klasses komponenter bygget til professionel kontinuerlig brug. Selve kroghejsesystemet er produceret af Hyva.
-  Vi markedsfører allerede markedets nok bedste tipvogne fra italienske Zaccaria og har været på udkik efter en kroghejsevogn i høj kvalitet som supplement til tipvognene, oplyser Finn Søndergaard, salgs – og marketingchef hos Sabro firmaet Brdr. Toft A/S.
TopliftStaja kroghejsevognene er udviklet og produceret i Holland i en kompromisløs kvalitet bl.a. med stor anvendelse af højstyrkestål som Domex.
TopliftStaja blev etableret for år tilbage som et samarbejde mellem A.S. Pol BV/Toplift og Staja Machine Construction Company (nu Reesink Production B.V.).  A.S. Pol BV/Toplift har årelang erfaring i opbygning og salg af bl.a. kroghejseløsninger både til landbrug, entreprenør og landtransport.
Reesink Production (tidligere Staja) er en velorganiseret metalproduktionsvirksomhed med årelang erfaring i produktion af bl.a. landbrugsmaskiner af meget høj kvalitet, mest kendt for produktionen af Kaweco græsvogne og gylleudstyr.
 

Multifunktions-undervogn

En kroghejsevogn fra TopliftStaja er en multifunktions-undervogn til transport af meget forskelligartet gods, både til entreprenør og landbrugsbrug, herunder tanke, møgspreder mv.
TopliftStaja er et rent hollandsk udviklet og produceret produkt bygget af første klasses komponenter bygget til professionel kontinuerlig brug. Selve kroghejsesystemet er produceret af Hyva.
Producenten har årelang erfaring i at skræddersy hver enkelt vogn således at den matcher ethvert behov. Netop det at skræddersy er et meget stærk mulighed, da man dermed får en vogn opbygget lige som man vil have den. Reesink Production dokumenterer hver vogn til mindste detalje.
 

Flere modeller fra 12 til 30 ton

TopliftStaja markedsfører en komplet serie af kroghejsevogne med en lastkapacitet fra 12 til 30 tons. Serien er karakteriseret ved en meget stærk og gennemført konstruktion og en høj finish.
De større vogne er som standard udstyret med eget hydraulikanlæg og radiofjernbetjent kontrol af hydraulikfunktioner, og er således uafhængig af traktorens hydraulikanlæg. De store vogne er desuden med hydraulisk akselaffjedring, og med mulighed for hydraulisk hjultræk. Løft af aksler og tillige en mulighed

Læs også