Kubota lancerer en ny traktorserie

Kubota lancerer en ny M6002-traktorserie til mælkeproducenten eller bedrifter med alsidige opgaver. Serien kommer i tre modeller med teknologi, der lever op til den stigende efterspørgsel på bæredygtighed og moderne landbrug.

På FIMA 2020 i Spanien præsenterer Kubota den nye M6002 traktor serie, der består af tre modeller: M6122, M6132 og M6142.

Traktorserien er udviklet og produceret af Kubota og henvender sig specifikt til malkekvægsbedrifter og bedrifter med mange alsidige arbejdsopgaver.

Den nye japanske traktorserie er udstyret med en firecylindret stage V motor med den nye Stage V Kubota teknologi, der booster effektiviteten og traktorens pålidelighed. Derudover er serien udstyret med en ny PowerShift-transmission og har soltag for bedre udsyn ved arbejde med frontlæsser.

Serien kommer i 120 hk, 130 hk og 140 hk med ekstra 20 hk power boost og har en 230 liter brændstoftank.

Den nye Kubota M6002 serie forventes at komme i produktion i næste halvår af 2020.

I Danmark importeres Kubota gennem Svenningsens Maskinforretning, der har forhandlere i hele Danmark.

- Introduktionen af denne nye model bliver særdeles spændende. Det er en kompakt og agil traktor, som henvender sig til den kvalitetsbevidste landmand. Designet og det imponerende udsyn gør modellen utrolig egnet til brug ved læsseopgaver, udtaler Lars Rævsager, Marketing & Produktchef for Kubota, og fortsætter:

- Vi forventer at kunne vise den til de danske landmænd i slutningen af 2020.

Kubota findes i 110 lande verden over. Kubota er vokset betydeligt på en lang række markeder, og har i dag rundet 4 millioner producerede traktorer og 30 millioner motorer. Derudover beskæftiger koncernen over 40.000 ansatte.

pj

Læs også