bannerPos

Maskinforretning går efter tydeligere brandfokus med ændring af navn

- Navneændringen er en nødvendig formalitet, som stadfæster, at det er ny virksomhed, som kunderne møder, når de handler hos os, fortæller administrerende direktør Kristian Refnov.

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
18-05-2020 09:30
Maskinforretningen Svenningsens ændrer nu navn til Nellemann Machinery. Det er en vigtig milepæl på vejen mod at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne.

Fra mandag den 18. maj, ændrer Svenningsens Maskinforretning navn til Nellemann Machinery.
Navneændringen er et vigtigt punkt på vejen mod at blive en mere specialiseret virksomhed, som fokuserer på kunderne og deres behov gennem kvalitetsprodukter. 
- Navneændringen er en nødvendig formalitet, som stadfæster, at det er ny virksomhed, som kunderne møder, når de handler hos os. Vi har i løbet af de sidste to år bevæget os hen mod en højere specialisering og færre men nøje udvalgte produkter. Dertil har vi brandspecialiserede konsulenter inden for hver branche, som hver især kender behovet og udfordringerne, kunderne står med i de enkelte brancher, fortæller Kristian Refnov, administrerende direktør i nu Nellemann Machinery.

Nellemann Machinerys igangværende udvikling vil på sigt føre til, at virksomheden vil være mere til stede ude blandt kunderne med blandt andet en udvidelse af udsalgssteder i hele Skandinavien. Senest har Nellemann Machinery bygget nye lokaler i Viby, Aarhus, der åbnede i dette forår, ligesom Norge har åbnet to nye lokationer, og en ny i Sverige.

- Vi skal være 100-meter mestrene i vores brands

Nellemann Machinery forhandler blandt andet brands som Bobcat, Kubota og Holder. Det har været en bevidst strategi for virksomheden at specialisere sig i brands, der matcher virksomhedens tre store kundegrupper – vej & park, landbrug og entreprenør.

- Vi skal være 100-meter mestrene i vores brands. Det skal vi blive ved med at være. Det har fra begyndelsen været vigtigt for os at kunne give kunderne en virksomhed, der har det højeste og mest indgående kendskab til de produkter, vi sælger. Derfor har intentionen helt fra starten været, at vores brands skal være vores identitet i forretningen, siger Kristian Refnov.

Strategien ses klart i oprustningen med en ansættelse af en landbrugskonsulent, der har et gennemgående kendskab til landbrugsbranchen og Kubota. Han har base i den nye afdeling i Viby og vil hovedsageligt fokusere på at matche landmænds behov med Kubotas pålidelige traktorer.
- Med specialiserede salgskonsulenter sikrer vi, at vi er til stede i branchen, hvor vi kan tale med om deres unikke udfordringer og imødekomme deres behov med produkter af topkvalitet,” siger direktør Kristian Refnov.

Nellemann Machinery


• I foråret 2017 købte Nellemann-gruppen, Svenningsens Maskinforretning A/S, der importerer de forskellige brands: Kubota, Spider, Holder, Billy Goat, Bobcat, Schmidt og Heatweed.
• Maskinforretningen leverer til entreprenører, vej & park og landbruget. 
• I januar 2018 blev Kristian Refnov ansat som administrerende direktør og påbegyndte en strategisk udvikling af forretningen.
• Siden har forretningen strøget en række brands i sortimentet, og udviklet virksomheden til at lave mere specialiseret salg og større fokus på eftermarked.
• Derudover er serviceafdelingen ligeledes blevet styrket for at kunne tilbyde professionel service gennem serviceaftaler, rådgivning og eftermarkedsaktiviteter
• Nellemann Machinery har afdelinger i Danmark, Norge og Sverige.

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.
Side 1 af 1852 (37032 artikler)Prev1234567185018511852Next