McCormick og Pöttinger sluppet løs i marken

Egtved Maskinforretning var vært, da der i går var demodag ved Vejle. Her blev programmet af maskinforretningens McCormick-traktorer og Pöttinger markmaskiner og redskaber vist i aktion.

Jakob Helms fra Helms TMT Centret, gav en præsentation af McCormicks traktorer, som historisk set går langt tilbage. Pöttinger’s Terrasem C4 Fertilizer såsæt i aktion, med en McCormick X8680 traktor spændt for til at trække såsættet gennem den tunge, våde jord. I baggrunden stubharven og ploven klar til aktion. Både såsæt og såning blev nærstuderet i marken ved demoen.

Efterår er lig med maskindemonstrationer rundt om i landet, og i går var det Egtved Maskinforretning A/S, der havde inviteret til en spændende maskindemonstration ved Gl. Højen nær Vejle.

Maskinforretningen er forhandler af McCormick-traktorer samt det omfattende markmaskinprogram fra Pöttinger, og ved markdemoen i går var der mulighed for at se og opleve det nyeste inden for traktorer og jordbearbejdning.

Og Peter Christensen fra Egtved Maskinforretning var også med i går, hvor han kunne byde velkommen i marken til maskindemonstrationen.

Kvalitet og erfaring

Her var der også repræsentanter fra de to mærker i form af salgsansvarlig i Danmark hos Pöttinger, Lars Andreasen, samt sælger, medejer og marketingchef hos Helms-TMT Centret, Jakob Helms.

Begge gav en kort introduktion til de to mærker op til selve demoen i marken, hvor der var mulighed for både at se, høre om og ikke mindst prøve traktorer og redskaber.

Maskindemo

Følgende traktorer og redskaber blev demonstreret ved gårsdagens maskindemo:

  • McCormick X7.670 VT Drive
  • McCormick X7.690 p6 Drive
  • McCormick X8.680 VT Drive
  • Pöttinger Servo M45 Plus Nova vendeplov
  • Pöttinger Terrasem C4 Fertilizer såsæt
  • Pöttinger Synkro 5020K Nova stubharve
  • Pöttinger Terradisc 4001 tallerkenharve

I forbindelse med præsentationen fremhævede Lars Andreasen blandt andet mærkets stubharve, hvor der er modeller, der både egner sig til pløjet jord, såvel som pløjefri dyrkning.

Jakob Helms fremhævede McCormicks lange forhistorie som et af verdens ældste brands inden for traktorer, med de fordele det giver – og Danmark, hvor import og salg samtidig sker i samspil med et gammelt og familieejet firma som Helms.

john@landbrugsyd.dk
tlf.: 76 60 30 44

Læs også