bannerPos

New Holland tager førertrøjen i august måned

Det er New Holland, der indtager førstepladsen med 33 solgte enheder, Case IH er nummer to med 31, John Deere nummer tre med 24, Massey-Ferguson er nummer fire med 18. Herefter kommer Fendt med 10, Claas med 9, Valtra med 5, Deutz-Fahr med 3, McCormick med 3, JCB med 2 og Landini med 1.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
10-09-2019 15:54
Der bliver solgt mange traktorer i Danmark i forhold til sidste år. Slut august måned er salget oppe med godt 15 procent.

Det er ikke dårligt at være traktorimportør i Danmark, når vi kigger på solgte traktorenheder pr. 31. august, sammenlignet med sidste år.

Nyregistrerede traktorer i Danmark var nemlig 150 i august måned mod kun 119 i samme periode sidste år, så markedet generelt efterspørge flere og større traktorer.

Det er New Holland, der indtager førstepladsen med 33 solgte enheder, Case IH er nummer to med 31, John Deere nummer tre med 24, Massey-Ferguson er nummer fire med 18.

Herefter kommer Fendt med 10, Claas med 9, Valtra med 5, Deutz-Fahr med 3, McCormick med 3, JCB med 2 og Landini med 1.

Det er Case IH, som år til dato har solgt flest traktorer i Danmark, i alt 221, efterfulgt af John Deere med 208 og på en tredjeplads kommer New Holland med 160.

Til og med august er der solgt 1.150 traktorer mod 999 i samme periode sidste år.

Læs meget mere om traktorsalget i printudgaven af Effektivt Landbrug torsdag eller på vores app LandKiosken, hvor du kan læse morgendagens avis onsdag aften fra kl. 21.00 eller på vores website, www.effektivtlandbrug.dk.

Lovende prognoser for indtjeningen

De næste år kan ifølge en prognose fra Patriotisk Selskab byde på høj indtjening i store dele af dansk landbrug. Men der kommer en hverdag igen. Tænk din strategi grundigt igennem, lyder rådet fra rådgivningsselskabet.

En personalehåndbog forebygger konflikter og tvivl

Det giver ro og tryghed blandt medarbejderne i dagligdagen, når der fra starten er klarhed over arbejdsvilkårene. Det kan en personalehåndbog være med til at give.

Tyske myndigheder lukker for kvægtransporter gennem Rusland

En kontrol af tyske kvægtransporter gennem Rusland har afsløret omfattende brud på reglerne om dyrevelfærd, hvilket har fået tyske myndigheder til at stoppe godkendelser af transporter på den rute. Dyrenes Beskyttelse har nu rettet henvendelse til danske myndigheder.

Medie: Staten vil øge grønne landbrugsinvesteringer

Staten er klar til at investere flere penge i blandt andet biogas via Innovationsfonden, skriver Berlingske.

Radikale taler om næste planperiode i kvælstof-forhandlinger

De Radikale kæder nuværende drøftelser om fremrykning af miljøkrav fra 2021 til 2020 sammen med slutmålet i 2027, skriver Altinget.

Undgå kalvediarré med bedre hygiejne

Diarré giver kalven et livsvarigt knæk, derfor bør hygiejnen prioriteres tårnhøjt hos både tyre- og kviekalve, råder Seges.

Forsøg med foderadditiv gav lavere foderforbrug

Nye forsøg med foderadditivet Micro-Aid har vist lovende resultater hos jysk slagtesvineproducent. To afprøvningsperioder i indeværende år har begge gange både resulteret i højere tilvækst og et lavere foderforbrug.
Side 1 af 1697 (33938 artikler)Prev1234567169516961697Next