bannerPos

New Holland tager førertrøjen i august måned

Det er New Holland, der indtager førstepladsen med 33 solgte enheder, Case IH er nummer to med 31, John Deere nummer tre med 24, Massey-Ferguson er nummer fire med 18. Herefter kommer Fendt med 10, Claas med 9, Valtra med 5, Deutz-Fahr med 3, McCormick med 3, JCB med 2 og Landini med 1.

Per Jørgensen

Journalist
10-09-2019 15:54
Der bliver solgt mange traktorer i Danmark i forhold til sidste år. Slut august måned er salget oppe med godt 15 procent.

Det er ikke dårligt at være traktorimportør i Danmark, når vi kigger på solgte traktorenheder pr. 31. august, sammenlignet med sidste år.

Nyregistrerede traktorer i Danmark var nemlig 150 i august måned mod kun 119 i samme periode sidste år, så markedet generelt efterspørge flere og større traktorer.

Det er New Holland, der indtager førstepladsen med 33 solgte enheder, Case IH er nummer to med 31, John Deere nummer tre med 24, Massey-Ferguson er nummer fire med 18.

Herefter kommer Fendt med 10, Claas med 9, Valtra med 5, Deutz-Fahr med 3, McCormick med 3, JCB med 2 og Landini med 1.

Det er Case IH, som år til dato har solgt flest traktorer i Danmark, i alt 221, efterfulgt af John Deere med 208 og på en tredjeplads kommer New Holland med 160.

Til og med august er der solgt 1.150 traktorer mod 999 i samme periode sidste år.

Læs meget mere om traktorsalget i printudgaven af Effektivt Landbrug torsdag eller på vores app LandKiosken, hvor du kan læse morgendagens avis onsdag aften fra kl. 21.00 eller på vores website, www.effektivtlandbrug.dk.

Gem sæsonens fosfortilførsel til foråret

DAP har for alvor fundet vej til landets bedrifter, hvor den kvælstofholdige NP-gødning anvendes flittigt – ikke mindst i forbindelse med den højaktuelle efterårsgødskning af vintersædsmarkerne. Men der er god grund til at anvende DAP med omtanke – ellers kan det mærkes på pengepungen og potentielt set også udbyttet.

Peder Philipp stopper i Danish Crown Beef

Efter næsten tre årtier som bestyrelsesmedlem og over 20 år som formand for Danish Crown Beef har Peder Philipp valgt ikke at genopstille, når der er valg senere på året, oplyser Danish Crown.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.
Side 1 af 1634 (32669 artikler)Prev1234567163216331634Next