bannerPos

New Holland viser nyt frem på Have og Landskab 2019

New Holland udstiller i samarbejde med New Holland forhandlerne ved Have og Landskab 2019.

Henning K. Andersen

Journalist
23-08-2019 08:40
De besøgende på New Holland standen ved 2019-versionen af Have og Landkab kan se frem til at opleve et line-up af nyheder indenfor kompakt-traktorer, traktorer, jordfræsere og CE-maskiner.

Derudover fremvises et udvalg af New Holland traktorer op til de større T6, CE minigraver og kompakt hjullæsser. Kort sagt et spændende udvalg for de kommunale park- og vejforvaltninger, anlægsgartnerfirmaer, boligselskaber, golfbaner og kirkegårde blandt andet.

Ny T5 Autp command - Stage V
T5 Auto Command består af 4 modeller: T5.110 / 120 / 130 / 140 og med New Hollands strategi for modelnavne – max. HK tal angivet efter modelserien – betyder det, at største model leverer 140 HK max. Auto Command er New Hollands prisvindende CVT transmission, der sikrer at effekten når hjulene og jorden effektivt med minimalt tab. Transmissionen tilbyder mange indstillingsmuligheder bl.a. for acceleration / deceleration og 4 forskellige køretilstande, f.eks. fartpilot.

Kræfterne kommer fra den 4 cylindrede 4,5 liters FPT NEF motor der med Hi-eSCR2 teknologien sikrer STAGE V niveau for emissioner. Systemet kører fuldt ud som efterbehandling, altså ingen EGR (recirkulation af udstødningsgas), opbygningen er simpel, og der er ingen vedligeholdelse.

Kabinen stammer fra T6-serien, dvs. den 4-stolpede Horizon kabine og dermed er komfort i top sikret – bl.a. med et bredt udvalg af sæder, f.eks. luftsæde med ventilation, og mulighed for affjedring. Forakslen fås iøvrigt også som affjedret. Den optimale betjening og ergonomi sikres med Sidewinder II armlænet (også en prisvinder) og Intelliview IV skærmen. Og så er lydniveauet helt nede på 72 dB(A).

Standard hydraulikpumpen er en 108 l.min. CCLS type, så der skulle være olie til alle opgaver, og ønskes der elektroniske ventiler, så fås de både midt og bag.

Er man på udkig efter noget lidt mere eksklusivt, så er T5.140 Auto Command tilgængelig i Blue Power version. Det betyder bl.a. mørkeblå metallak, chrome-farvet frontgrill og Blue Power sæde.

Ny Boomer 25 Compact - Stage V
Boomer 25 Compact 4WD er som navnet antyder en smule mindre end den nuværende Boomer 25, og dermed er den yderst nem at manøvrere rundt om forhindringer og på steder med lidt plads. Og den kommer hurtigt rundt med en 3 cylindret 1,3 liters “clean burn diesel” motor med omvendt luftkøling. Luft trækkes ind under ratstammen og ledes gennem motorrummet og ud af frontgrillen. Dermed er der også køling til chaufføren, og ophobning af græsstrå i motorrummet minimeres. Boomer 25 Compact overholder de nye Stage V emissionskrav.

Som ekstraudstyr kan Boomer 25 Compact leveres med 105LC mekanisk selv-nivellerende frontlæsser, der betyder 1830 mm max. løftehøjde og 455 kg max. liftkapacitet. Der er også mulighed for en midtmonteret græsklipper, 160GMS, der har 1520 mm klippebredde og sideudkast.

T6.175 Dynamic Command - dobbeltkoblingsteknologi 
T6 Dynamic Command serien repræsenterer fire 4 cyl. modeller med T6.175 som den største. Derudover toppes serien af en 6 cylindret T6.180. Dobbeltkoblings-transmissionen har 8 Semipowershift gear x 3 grupper. Altså 24x24. Med de mange gear i hver gruppe, designet med fokus på typiske opgaver, kan arbejdet udføres uden gruppeskift.

Mange automatiske features gør det let for chaufføren. Bl.a. gør Dynamic start/stop det muligt at køre traktoren på bremsen uden brug af koblingen. Og så er der GSM – Ground Speed Management, som sikrer bedst mulig brændstoføkonomi, da chaufføren bare skal sætte ønsket hastighed – herefter sørger systemet hele tiden for laveste motoromdrejninger og højeste gearing under arbejdsopgaven.

Sammen med den effektive FPT motor på 4,5 liter har Dynamic Command transmissionen også sat rekord – nemlig i DLG Power Mix 1.0 – testen for brændstofforbrug. Resultat kun 258 g/kWh og 23 g/kWh AdBlue det laveste, der nogensinde er målt med testen på en 4-cylindret landbrugstraktor.

Ny kompakt bæltelæsser
C238 er topmodellen blandt 4 gummibælte-modeller. Undervognen er robust med få bevægelige dele og selvsmørende ruller. Maskinen drives af en 3,4 liters FPT motor på 91 HK, og med CEGR teknologi nås Tier4B emissionsniveauet.
Bæltelæsseren er en videreudvikling af New Hollands minilæsserdesign, hvilket betyder komfort og præstation i en kompakt pakke. F.eks. med god vægtfordeling for sikkerhed, udsyn hele vejen rundt, luksus-komfortkabine med fremragende ergonomi og klassens bedste komfort bl.a. i kraft af 25 procent mere bredde indvendig end andre.

Én guldmedalje og 39 sølvmedaljer i Hannover

John Deere løber sammen med Joskin med den eneste guldmedalje, der er uddelt til den kommende Agritechnica-udstilling i november. Danske Samson får sølv for en NPK-sensor.

Afventende stemning på svinemarkeder

Den fornyede fremgang i eksporten af svinekød til Kina har skabt en afventende stemning på de europæiske markeder, lyder det fra Danish Crown. I denne uge er noteringen uændret.

Godt høst-år målt på beredskabet

Høsten 2018 var en rekordhøst, hvis man tæller antal mejetærsker- og markbrande. Høsten 2019 er også en rekordhøst – dog på en meget mere positiv måde. Danske landmænd har generelt haft et godt udbytte og af god kvalitet for de fleste afgrøder landet over.

Vestjyllands Andel køber op i grovvarefirma

Vestjyllands Andel overtager 75 procent af aktiemajoriteten i grovvareselskabet Adival.

L&F: Der skal flere penge til jordfordeling

Den pulje, som forligspartierne bag tørkepakken er blevet enige om at afsætte til jordfordeling, er en start, men for lille, mener formand for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild.

Bred kreds af partier er enige om grøn jordfordelingsaftale

En bred politisk aftale mellem regeringen og aftaleparterne bag tørkepakken bliver startskuddet til en grøn multifunktionel jordfordeling. 150 mio. kroner er afsat til, at op til 6.800 hektar landbrugsjord ud fra lokale interesser kan blive omfordelt i lokale multifunktionelle projekter, der for eksempel både understøtter vandmiljø, klima, friluftsliv og drikkevandsbeskyttelse.

Landboformand roser miljøminister

Miljøminister Lea Wermelin (S) får ros af landboformand Frede Lundgaard Madsen for at ville sikre bedre data for spildevand. Han undrer sig dog over, at ministeren så skråsikkert fastholder, at spildevand kun står for 1 til 2 procent af den samlede kvælstofforurening.
Side 1 af 1636 (32716 artikler)Prev1234567163416351636Next