Ny områdeforhandler af Case IH

Brdr. Holst Sørensen A/S i Obbekær ved Ribe har indgået samarbejde med Frost Traktor- & Maskinservice i Tumbøl ved Aabenraa om områdeforhandling af Case IH i det sønderjyske

Brdr. Holst Sørensen A/S i Obbekær ved Ribe har indgået samarbejde med Frost Traktor- & Maskinservice omkring forhandling af Case IH-traktorer og det øvrige Case IH-program.
-  Vi har indgået et samarbejde med Brdr. Holst Sørensen omkring salg og service af Case IH, forklarer indehaver af Frost Traktor- & Maskinservice, Hans Jørn Frost.
Og hos Brdr. Holst Sørensen, ser Søren Holst frem til samarbejdet, som udfylder et vigtigt ”hul” for maskinforretningen i det sønderjyske område:
-  Vi manglede et ståsted i Sønderjylland. Derfor tog vi kontakt til Hans Jørn, der var med sammen med alle medarbejderne.
Og Hans Jørn Frost ser fordele i at være forhandler af Case IH:
- Som forhandler får man adgang til alle funktioner hos Case IH.
 

Lang fælles historie

Brdr. Holst Sørensen og Frost Traktor- & Maskinservice er langt fra ukendte for hinanden – faktisk man med rette sige, at de går generationer tilbage.
Søren Holst´s forældre og Hans Jørn Frost´s forældre samarbejdede faktisk omkring maskinimport og salg helt tilbage fra starten af 1960´erne.
Dengang handlede det om import af gode brugte traktorer fra England, som der var stor efterspørgsel efter i dansk landbrug.
 

Demo-traktorer står klar

Samarbejdet omkring områdeforhandling mellem  Frost Traktor- & Maskinservice og Brdr. Holst Sørensen A/S er netop startet hér den 1. juli.
-  Der er indkøbt demo-trakterer, så man kan få Case IH-traktorerne at se og få lov at prøve, slutter Søren Holst.

Læs også