bannerPos

Ny tærskecylinder øger høstkapaciteten

Den nye tærskercylinder til New Holland-mejetærskernes CX7- og CX8-serier kræver 16 procent mindre tærskeeffekt, hvilket reducerer brændstofforbruget. Tærskecylinderen kan øge mejetærskerens kapacitet med helt op til 10 procent.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
07-09-2019 14:11
Mejetærskerne i New Holland-serien CX7 og CX8 har fået nyt tærskesystem og forskudte slagler.

New Holland forbedrer tærskeydelsen på CX7 og CX8-mejetærskerne yderligere med en ny tærskecylinder. Tærskecylinderen har forskudte slagler på den sektionsopdelte cylinder og leveres i øvrigt som ekstraudstyr.

Den nye tærskecylinder kan anvendes til alle korntyper og kan også konfigureres til majs. Tærskecylinderen giver et jævnere afgrødeflow, som reducerer støjniveauet i kabinen og formindsker risikoen for blokeringer af materialet.

Systemet kræver op til 16 procent mindre tærskeeffekt, hvilket reducerer brændstofforbruget. Den nye tærskecylinder kan øge mejetærskerens kapacitet med helt op til 10 procent ifølge New Holland.

- CX7- og CX8-serien er meget alsidig med stor afgrøde til afgrøde-fleksibilitet og meget høj stråkvalitet – alt dette med de laveste ejeromkostninger i sin klasse. Med de seneste forbedringer har vi øget mejetærskernes kapacitet yderligere og gjort dem endnu mere produktive, siger Lars Skjoldager Sørensen, Crop Harvesting Product Management, New Holland.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Nye JCB-traktorer med avanceret affjedring

JCB, der importeres af Nicolaisen & Larsen A/S i Danmark, præsenterer en ny version af JCB 8000-serien.

Sensorer beskytter vildtet

Pöttinger lancerede under Agritechnica-udstillingen et nyt system, der afslører dyrene under skårlægning via SensorSafe.

Forskning: Tættere på at løse metan-problemet

Danske forskere er kommet tættere på at kunne fjerne metan fra kobøvser, og det kan blive en game changer i klimadebatten.
Side 1 af 1689 (33767 artikler)Prev1234567168716881689Next