bannerPos

Ny tærskecylinder øger høstkapaciteten

Den nye tærskercylinder til New Holland-mejetærskernes CX7- og CX8-serier kræver 16 procent mindre tærskeeffekt, hvilket reducerer brændstofforbruget. Tærskecylinderen kan øge mejetærskerens kapacitet med helt op til 10 procent.

Per Jørgensen

Journalist
07-09-2019 14:11
Mejetærskerne i New Holland-serien CX7 og CX8 har fået nyt tærskesystem og forskudte slagler.

New Holland forbedrer tærskeydelsen på CX7 og CX8-mejetærskerne yderligere med en ny tærskecylinder. Tærskecylinderen har forskudte slagler på den sektionsopdelte cylinder og leveres i øvrigt som ekstraudstyr.

Den nye tærskecylinder kan anvendes til alle korntyper og kan også konfigureres til majs. Tærskecylinderen giver et jævnere afgrødeflow, som reducerer støjniveauet i kabinen og formindsker risikoen for blokeringer af materialet.

Systemet kræver op til 16 procent mindre tærskeeffekt, hvilket reducerer brændstofforbruget. Den nye tærskecylinder kan øge mejetærskerens kapacitet med helt op til 10 procent ifølge New Holland.

- CX7- og CX8-serien er meget alsidig med stor afgrøde til afgrøde-fleksibilitet og meget høj stråkvalitet – alt dette med de laveste ejeromkostninger i sin klasse. Med de seneste forbedringer har vi øget mejetærskernes kapacitet yderligere og gjort dem endnu mere produktive, siger Lars Skjoldager Sørensen, Crop Harvesting Product Management, New Holland.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Lille ko har mange store fordele

Selvom jerseykoen er en lille ko, er den stor rundt omkring i verden. Og hvis det står til Dansk Jersey bliver den, grundet sine resultater, endnu større de kommende år.

L&F beder minister om alternativer til efterafgrøder

I et brev til fødevareminister Mogens Jensen (S) beder Landbrug & Fødevarer om flere virkemidler til at opfylde miljøkravene.

Sprøjtning af pløjefri vinterraps i efteråret

Især sent såede og pløjefri vinterrapsmarker skal hjælpes bedst muligt mod rapsjordlopper og spildkorn, lyder det fra FRDK.

Stor optimisme op til årets sukkerroe-kampagne

Prøvetagninger tyder på, at årets sukkerroehøst kan blive rigtig god. Ses van der Have afholdt torsdag marktræf i samarbejde med Nordic Sugar og Bayer på Holgershaab ved Nørre Vedby på Nordfalster.

Tidlig etablering af vintersæd øger behovet for ukrudtsbeskyttelse

Ved senere ukrudtsbekæmpelse skal dosisen hæves for at opnå en tilsvarende effekt, påpeger Patriotisk Selskab. Der må aldrig behandles med prosulfocarb på tør sort jord inden fremspiringen.

ØL: - Vi skal levere på samfundets behov

Vandselskaberne er ligesom den brede befolkning ikke i tvivl om, at de vil have rent vand, og det vil blandt andet sige: Vand fri for alle rester fra landbrugets forbrug af syntetiske pesticider. Det samme gælder i vores mad. Vores kampagne er i det lys et debatindlæg, som kobler borgernes ønske om rent drikkevand med, at de aktivt kan vælge økologi.
Side 1 af 1632 (32632 artikler)Prev1234567163016311632Next