bannerPos

Ny tærskecylinder øger høstkapaciteten

Den nye tærskercylinder til New Holland-mejetærskernes CX7- og CX8-serier kræver 16 procent mindre tærskeeffekt, hvilket reducerer brændstofforbruget. Tærskecylinderen kan øge mejetærskerens kapacitet med helt op til 10 procent.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
07-09-2019 14:11
Mejetærskerne i New Holland-serien CX7 og CX8 har fået nyt tærskesystem og forskudte slagler.

New Holland forbedrer tærskeydelsen på CX7 og CX8-mejetærskerne yderligere med en ny tærskecylinder. Tærskecylinderen har forskudte slagler på den sektionsopdelte cylinder og leveres i øvrigt som ekstraudstyr.

Den nye tærskecylinder kan anvendes til alle korntyper og kan også konfigureres til majs. Tærskecylinderen giver et jævnere afgrødeflow, som reducerer støjniveauet i kabinen og formindsker risikoen for blokeringer af materialet.

Systemet kræver op til 16 procent mindre tærskeeffekt, hvilket reducerer brændstofforbruget. Den nye tærskecylinder kan øge mejetærskerens kapacitet med helt op til 10 procent ifølge New Holland.

- CX7- og CX8-serien er meget alsidig med stor afgrøde til afgrøde-fleksibilitet og meget høj stråkvalitet – alt dette med de laveste ejeromkostninger i sin klasse. Med de seneste forbedringer har vi øget mejetærskernes kapacitet yderligere og gjort dem endnu mere produktive, siger Lars Skjoldager Sørensen, Crop Harvesting Product Management, New Holland.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Kaliumsorbat mod varmedannelse

Kaliumsorbat kan være en mulighed, hvis fuldfoderet vil tage varme i disse dage. Seges er klar med en vejledning.

Lejer McCormick-traktorer ud

Hos Helms TMT-Centret A/S kan man leje en McCormick traktor - eventuelt med forkøbsret. - Vi har igennem det seneste år lejet traktorer ud, fortæller Jakob Helms.

Blandt blinde er den enøjede konge

Planteavlsrådgiver kalder tast selv-systemet i Landbrugsstyrelsen for akademikernes svar på et hamsterhjul.

Svinebestanden stiger med 4,9 procent

En kraftig vækst i antallet af slagtesvin er med til at trække den samlede bestand af svin op med 4,9 procent ved svinetællingen 1. juli, lyder det fra Landbrug & Fødevarer på baggrund af en ny svinetælling.

Mobilt anlæg fremstiller såsæd til enkornssåning

Gl. Buurholt har udvidet flåden og kan nu også tilbyde et mobilt anlæg, som kan sortere såsæd til enkornssåning. Det vil sige en kernestørrelse på mellem kernestørrelse på imellem 2,5 og 3,3 millimeter.

Udlægning af lugtbelastede arealer efter planloven

ifølge en bestemmelse må en lokalplan kun udlægge arealer, der er belastet af lugt, støv eller anden luftforurening fra virksomheder og husdyrbrug til boliger, m.v., hvis lokalplanen med bestemmelser om bebyggelsens højde og placering kan sikre den fremtidige anvendelse mod en sådan forurening.

Får 14 dage til at trække udtalelse tilbage

Lodsejere fra Lille Vildmose pudser nu en advokat på rådmand i Aalborg, Hans Henrik Henriksen (S), som i interview har beskyldt dem for ikke at overholde loven. De kræver, at han trækker udtalelserne tilbage. Ellers venter en tur i retten. Rådmanden selv er tavs.

Vi er absolut opmærksomme på afrikansk svinepest

I Danmarks største zoologiske have i København har man også grise. Og der bliver taget forholdsregler for at sikre sig mod ASF, lyder det.
Side 1 af 1891 (37802 artikler)Prev1234567188918901891Next