bannerPos

Ny Trioliet fuldfodervogn leveret

Den nye Trioliet-fuldfoderblander sparer Jacob Nielsen (billedet) og hans driftsleder for et læs om dagen på den store bedrift, som tæller 740 jerseykøer. Jacob Nielsen nye Trioliet-fuldfoderblander er en X-range-model på 36 kubikmeter.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
24-07-2020 18:25
Forleden leverede Stenderup A/S en ny, stor Trioliet-fuldfoderblander til mælkeproducent Jacob Nielsen ved Starup. Den nye foderblander sparer ham for et læs om dagen.

Stenderup i Rødding har solgt fodringsudstyr i mere end 30 år, og har i dag et stort velassocieret maskinprogram til mælke- og kødkvægsproducenterne i Danmark.

Stenderup er importør af Trioliet i Danmark og Norge, og udover Trioliet-importen har Stenderup også mærkerne Gehl, Seko, Altec, Shelbourne og Fella på maskinprogrammet til mælke- og kødkvægsproducenterne i Danmark.

Forleden leverede Stenderup deres tredje Trioliet-fuldfoderblander til mælkeproducent Jacob Nielsen.

- Jeg valgte at købe en Trioliet-fuldfoderblander igen, fordi den gamle Trioliet-vogn har kørt problemfrit og på grund af den gode service, som Stenderup tilbyder, fortæller Jacob Nielsen, der har en mælkeproduktion ved Starup på 740 jerseykøer.

Jacob Nielsen har kørt med Trioliet-fuldfoderblander siden 2008, hvor han blander godt 30 tons om dagen til den store besætning.

Lave driftsomkostninger

- I de ti år, jeg har kørt med Trioliet-fuldfoderblander, har mine driftsomkostninger årligt været på 9.000 kroner i gennemsnit, og jeg har ikke haft nedbrud på foderblanderen. Det må siges at være en fornuftig driftsomkostning, påpeger Jacob Nielsen.

Den nye Trioliet-fuldfoderblander fra Stenderup er model 3600 ZKX-T, 36 kubikmeter, der sparer Jacob og hans driftsleder for et læs om dagen.

Trioliet-fuldfoderblanderen er med totrinsgearkasse. Blanderen, der er en X-range-model, har en sneglegodstykkelse på 25 mm i bunden af sneglen og 22 mm i toppen af sneglen. Det giver 50 procent længere levetid på sneglen.

Trioliet er en hollandsk produceret fuldfoderblander og har siden 1950 lavet fodringsudstyr til husdyr. Trioliet blev startet af tre brødre (Trio), som hed Liet til efternavn.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

Ukrainsk afgrødehøst slår ny rekord

Ifølge det ukrainske konsulentbureau ProAgro vil den samlede ukrainske afgrødeproduktion slå nye historiske rekorder i år. Endnu en dårlig nyhed for afgrødeproducenter i den vestlige del af Europa.

Kritik af landboformand for kommunalt BNBO-frieri

- Det er direkte usmageligt at sætte landmænd under pres for at indgå såkaldt frivillige BNBO-ordninger helt uvidende om, hvad alle andre modtager, lyder kritik fra grundvandsforening.

Frankrig vil tillade roebejdsning med neonikotinoider

Den franske landbrugsminister har torsdag overraskende gen-godkendt neonikotinoider for op til tre år for at hjælpe de hårdt virusgulsot-skadede franske sukkerroemarker.

Vækstregulering anbefales kun i kraftigt udviklede vinterrapsmarker

Der er sjældent behov for svampebekæmpelse om efteråret. Caryx og Juventus foretrækkes, da de ikke tæller i triazol-regnskabet.

Kartoflers lagersygdomme begynder i marken

Korrekt opbevaring af kartofler efter optagning kræver omhyggelighed. En traditionel kartoffelkule er en mulighed, men omkostningerne ved en kule kan ofte være højere end ved at bygge og drive et lager, lyder det fra Grimme Skandinavien.

Efterlyser politisk fokus på slagtesvineproducenters vilkår

Flere slagtesvin i Danmark kan skabe vækst og arbejdspladser, lød det i går fra svineproducent Mads Niær Kristensen, Grauballegård nær Silkeborg, da de to fødevareordførere for henholdsvis Venstre og Socialdemokratiet, Erling Bonnesen og Anders Kronborg, lagde vejen forbi.

Svinebestanden er steget betydeligt i Danmark

De forbedrede priser på svinekød er formentlig medvirkende til, at svinebestanden i det sidste år er steget med næsten fem procent.

Pulje til slagtesvinestalde er oversøgt

Rådgiver kritiserer støtteordning til nye slagtesvinestalde, som er blevet overansøgt med 40 millioner kroner alene af rådgivningsvirksomheden Byggeri & Teknik I/S.
Side 1 af 1891 (37813 artikler)Prev1234567188918901891Next