Scantruck solgte af alle mærker på E&H 2018

Det var mest gule Komatsu'er, der røg over disken hos Scantruck på årets store entreprenør-begivenhed, E&H 2018 i Herning. Men i høj grad også andre af Scantrucks importmærker. Allerede på messens førstedag blev således solgt maskiner af ikke færre end fem forskellige mærker.

Den første maskine gled ned sammen med æg, bacon og rundstykker på førstedagen af E&H 2018. 

Morgenmaden for 150 inviterede gæster i teltet var end ikke overstået, før den første slutseddel var signeret hos Scantruck på entreprenørudstillingen E&H 2018 i Herning. En af gæsterne lod æg, bacon og rundstykker ledsage af en 18 meter Manitou-teleskoplæsser. Og dermed var starten gået for tre forrygende dage på Scantruck-standen, hvor det i sagens natur blev de gule Komatsu-maskiner til jordflytning i storformat, der tog hovedrollen.

- Allerede på messens førstedag solgte vi maskiner af fem forskellige fabrikater. Både Komatsu, Manitou, Weycor, Mustang og McCloskey. Så vi kunne ikke klage over starten på E&H, og vi fik heller ikke anledning til at brokke os over fortsættelsen. Alle tre messedage gav hele vores mandskab nok at se til med at møde både eksisterende og nye kunder, fortæller salgschef Claus Bjerregaard.

- Vi har ikke fokuseret på messens besøgstal på de tre udstillingsdage. Derimod på mængden af seriøse fagfolk, der lagde vejen omkring Scantruck-standen. Og den var stor. Der blev skrevet slutsedler på Komatsu-gravemaskiner i flere forskellige størrelser. En entreprenør skulle bruge en ny dozer. En anden fik et godt øje til en McCloskey-transportør og bestilte en på messen. Og så var der altså også afsætning af både Weycor-læssemaskiner og Manitou-teleskoplæssere, siger Claus Bjerregaard.

Travlhed for de intelligente
Salgschefen glæder sig ikke mindst over, at der blev hevet i Scantrucks IMC-folk stort set konstant i løbet af de tre dage. IMC står for Intelligent Machine Control, og Komatsu har fra første færd taget en førerposition på intelligensen. Firmaet har etableret en egentlig IMC-afdeling for at sikre den optimale ekspertise indenhus, og såvel entreprenører som maskinførere havde i høj grad fokus på både IMC-folkene og de to maskiner med intelligent maskinstyring, der var med på E&H, gravemaskinen PC210LCI-11 og dozeren D65PXI-18 er.

Claus Bjerregaard havde selv nogle ganske hektiske messe-dage. Foruden E&H 2018 i Herning, nåede han og hans mandskab også omkring Det Fynske Dyrskue i Odense. Mens messen i Herning var præget af de professionelle fagfolk, bød dyrskuet i Odense både på maskiner, dyr og folkefest. Det hele var dog ikke familiehygge, kaniner og candyfloss. På Scantruck-standen blev solgt maskiner til både landbruget og entreprenørbranchen.
 

Læs også