Stor ballepresser demonstreres

Fem af New Hollands otte hovedforhandlere i Danmark får hver straks her til høst en demomodel hjem af fabrikantens nye topmodel inden for ballepressere, BigBaler 1290 High Density.

Sammen med de øvrige tre hovedforhandlere vil de så arrangere nogle demonstrationer på nyhøstede marker landet over af, hvad den nye storballepresse formår.

New Holland BigBaler 1290 High Density har op til 22 procent højere presningsgrad end en konventionel storballepresser. Den har det længste ballekammer i sin klasse – hele 4,05 meter – og en meget høj stempelkraft. Med 748 mm stor vandring er stempelkraften maksimeret med helt op til 58 procent i forhold til BigBaler Plus modellerne.

Den nye storballepresser lanceres med et nyt hydraulisk aksel-koncept med en hydraulisk affjedring, så ballepresseren bedre kan følge jordens konturer, og med perfekt vægtfordeling på de fire hjul med en lav rullemodstand.

Nogle af BigBaler 1290 High Density til ude til forhandlernes demo-arrangementer blive trukket af New Hollands nye traktormodel, T8 Genesis Stage V, som man så også vil kunne se i aktion.

 

Læs også

Redskabsrammer passer til mange landmænds behov
To nye mejetærskere og en direkte Næsgaard-forbindelse
New Holland lancerer ny stortraktor
Komfortpakke til Claas Arion-traktorer
Vestjysk maskinforhandler leverer markant fremgang
Høst-stop forbudt