Usædvanlig god julestemning

Med over 2.500 gæster og større optimisme end de seneste år, ser Farmas tilbage på et veloverstået julemarked.

Selvom hyggen er en stor del af det, kom folk ikke kun på grund af den traditionelle grønlangkålsmenu, da Farmas forleden slog dørene op til det årlige Julemarked, hvor temaet i år var præcisionslandbrug.

- Der var en rigtig god og behagelig stemning. Man kunne mærke, at det ikke har været et dårligt år, og folk kom med en ro og en sund optimisme. Sådan måtte det gerne være hvert år, så kunne vi vist ikke forlange mere, fortæller Farmas’ salgschef Thomas Mikkelsen, der kunne se personalet i butikken have godt gang i salget.

- Og vi fik også solgt nogle nye maskiner og en hel del brugt. Samtidig fik vi mærkbart mere ind at arbejde videre på end vi har fået de sidste par år, fortæller salgschefen, der ud fra tallerkenforbruget kunne konkludere, at mindst 2.500 gæster havde lagt vejen forbi hovedsædet i Farsø.

Udover Farmas’ eget salgsteam, var der også positive meldinger fra gæsteudstillerne.

- Gæsteudstillerne var også godt tilpasse – mange af dem faktisk mere end godt tilpas, mens vi også kan se vores leverandører komme derfra med flere emner end normalt, fortæller Thomas Mikkelsen.

Læs også