Naturmødet genopstår online

Når danskerne ikke kan komme til Naturmødet, må Naturmødet komme til dem. Derfor går Naturmødet i luften online fra 14. - 16. maj 2020.

På blot få uger har danskernes hverdag ændret sig markant. Coronavirus har på rekordtid lært os nye digitale vaner for at være sammen. Af samme grund sadler årets naturmøde nu om.

- Naturen kan ikke vente. Mere end nogensinde før er det vigtigt, at vi forholder os til krisen i vores natur og biodiversitet. Vi har derfor valgt at gennemføre Naturmødet online i år. Naturen er der for os - uanset økonomiske og sundhedsmæssige kriser. Så nu skal vi også være der for den, fortæller formanden for Naturmødets bestyrelse Arne Boelt.

DR er mediesamarbejdspartner med Naturmødet Online.

- P1 har gennem de senere år sendt live fra Naturmødet og vil også i år gerne løfte viden, inspiration og debat om natur ud til danskerne, forklarer P1’s kanalchef Thomas Buch Andersen.

- Det vil vi gøre i en række af P1’s faste formater, podcasts med videre.

Til at styre slagets gang trækker Naturmødet på en række velkendte ansigter - bl.a. Anders Lund Madsen, Mette Walsted Vestergaard, Vicky Knudsen, Jan Falkentoft.

 Lige nu arbejder holdet bag på højtryk for at få det endelige program på plads. Det hele kulminerer 14.-16. maj med en lind strøm af debatter, dilemmaer, udfordringer med mere.

cc

Læs også