Mark V. Eriksen er Odense Fjord Samarbejdets nye sekretariatsleder

Ny sekretariatsleder for Odense Fjord Samarbejdet bliver Mark V. Eriksen, som kommer fra en stilling som konsulent i Region Sjælland. Forinden har han arbejdet som politisk konsulent og rådgiver, og i den forbindelse var han helt tæt på processen, da Odense Fjord Samarbejdet blev stiftet i 2022.

- Odense Fjord Samarbejdet har sat sig for at løse en vigtig opgave med at genoprette fjorden. Det er både et ambitiøst og inspirerende projekt, så det var en nem beslutning, da jeg blev tilbudt stillingen i sekretariatet. Organisationen beviser hvor meget, man kan opnå, når man lokalt og med dedikerede kræfter sætter sig sammen for at løse de svære samfundsproblemer, som vedrører os alle. Det arbejde glæder jeg mig til at bidrage til nu, hvor viden skal omsættes til konkrete projekter og handling, siger Mark V. Eriksen.

Klar til handling

Ansættelsen glæder Odense Fjord Samarbejdets formand, Torben Povlsen.

- Jeg er glad for, at vi med Mark får en sekretariatsleder, som på forhånd kender både organisationen og opgaven indgående. Vi har et stort og vigtigt arbejde foran os, og derfor er det vigtigt at sikre kvalitet og kontinuitet. Det får vi med Mark, som både jeg, bestyrelsen og resten af partnerkredsen kender som kompetent, initiativrig og engageret, siger han.

Torben Povlsen fremhæver blandt andet, at Eriksen har politisk tæft og forståelse samt erfaring med organisatorisk arbejde fra både forenings- og erhvervsliv.

- En af de vigtigste opgaver i Odense Fjord Samarbejdet er at værne om den holdånd og det samarbejde, som vores arbejde er funderet på. Det bliver ikke mindre vigtigt af, at vi resten af året og i nærmeste fremtid vil sætte fuld fokus på handling og udrulning af konkrete projekter, og her kommer Marks kompetencer til at være en stor hjælp, tilføjer hans.

Mark V. Eriksen tiltræder 1. november.

Læs også