Ny driftsleder hos Agro-Alliancen

Som et led i udviklingen af Agro-Alliancens organisation og styrkelsen af medarbejderstaben, har Agro Alliancen ansat Sebastian Dahl Andersen som ny driftsleder. Ansættelsen er en del af eksekveringen af den etablerede strategi for driftsfællesskabet.

Den. 2. februar tiltrådte Sebastian Dahl Andersen i en nyoprettet stilling som driftsleder hos Agro-Alliancen. 

- Jeg er stolt over muligheden, men også utrolig ydmyg over at træde ind i denne virksomhed. Jeg glæder mig til at indgå i en virksomhed med et klart defineret værdisæt, hvor alle er lige meget værd, og der er fokus på den enkelte medarbejders udvikling. Tilgangen fascinerer mig, og jeg glæder mig til at blive en del af det, fortæller Sebastian Dahl Andersen om sin nye stilling og fortsætter:

- Det er en vildt spændende udvikling Agro-Alliancen står midt i, og ambitionen om at være et forbillede for fremtidens landbrug tiltaler mig. Værdierne: Ligeværdighed, Rettidighed, Ansvarlighed og Stolthed som organisationen bygger på, ser jeg mig selv i, og jeg vil gerne bidrage til deres rejse.  

Direktør Bo Jensen glæder sig til, at Sebastian Dahl Andersen tiltræder som driftsleder. Over tid skal han tage sig af den daglige drift, så Bo Jensen kan bruge mere tid på at udvikle Agro-Alliancen og sikre sig, at den ambitiøse strategi bliver eksekveret.

- Jeg glæder mig til at få Sebastian ind i organisationen. Hans rolle er en vigtig brik for, at vi kan komme i mål med vores ambitiøse målsætninger i Agro-Alliancen. Vi ved, at Sebastian vil vokse i takt med opgaven. Vi vil i hvert fald gøre vores til at han falder til og får mulighed for at vise, hvor dygtig han er, siger Bo Jensen om sin nye driftsleder.

Agro-Alliancen er et driftsfællesskab mellem de to godser, Egeskov og Ravnholt, der på bæredygtig vis driver 2400 ha. jord primært funderet i fremavl af græs og kløverfrø. Agro-Alliancen har en målsætning om at fordoble det dyrkede areal i år 2025.

Vil uddanne fremtidens landmænd

Den 2. februar 2021 markerer Sebastian Dahl Andersens første arbejdsdag i den nye rolle, som han træder ind i, efter at have endt sin uddannelse som agrarøkonom. Sebastian Dahl Andersen, der er uddannet agrarøkonom, har tidligere arbejdet på større bedrifter i ind og udland samt erfaring med at varetage det daglige ansvar fra mindre landbrug, men har et ønske om at udvikle sig og lære fra de bedste, og derfor er driftsleder for Agro-Alliancen den mest naturlige karrierevej. 

- Jeg skal først og fremmest udvikle mig i stillingen, og suge til mig fra de dygtige mennesker i organisationen. Derfra skal jeg også give noget videre. Jeg ser blandt andet frem til at skulle stå for oplæring af elever fra landbrugsskolen, hvor der skal være fuld fokus på at uddanne dem i Agro-Alliancens måde at dyrke jorden på. Vi skal uddanne fremtidens landmænd, fortæller han.

Det at få kollegaer man kan spare med og udvikle sig sammen med, har været afgørende for Sebastian, der i tidligere stillinger, har oplevet, hvor meget de betyder for trivslen i hverdagen. 

- Jeg vil gerne gå forrest, eksekvere, og ikke gå rundt om den varme grød for længe. Jeg troede tidligere at jeg skulle være selvstændig, men efter at have været driftsleder mindre steder uden at have kollegaer, er jeg kommet frem til, at den faglige sparring i hverdagen og det sociale aspekt i kollegaer, er med til at drive min udvikling, lyder det fra den nye driftschef. 
 
Agro-Alliancen er et driftsfællesskab mellem Ravnholt Gods og Egeskov Slot på Fyn. Alliancen driver pt. 2150 hektar i agerbruget, hvorpå der dyrkes frøgræs, spinat, raps og kløverfrø samt fremavl af hvede, rug og byg. 

hka
 

Læs også

DLG-direktør fylder 60
Wermelin er ny Young Global Leader
Grimme-boss bliver 75 år
LDM fylder 40 år
Kendt ejendomsmægler runder 25 år i landbrugsbranchen