Ø-Vet udvider besætningen

Når Anja Kibsgaard fremover sætter sig bag rattet og kører på arbejde, bliver det til en hverdag med både gummistøvler og marketingsplaner. Hun vender nemlig tilbage som dyrlæge og marketingchef hos Ø-Vet, der rådgiver og servicerer svinebesætninger i hele Danmark.

- For mig er det vigtigt at være den sparringspartner, som landmanden kan mærke har hans interesser og grisenes sundhed som højeste prioritet. Jeg vender tilbage til Ø-Vet, fordi jeg savner staldgangen og Ø-Vets værdier matcher dem, jeg selv står for som dyrlæge: Høj faglighed og tid til den enkelte besætning, siger hun.

Anja Kibsgaard har været det hele. Hun blev uddannet dyrlæge i 2006 og har været producent af klima- og slagtegrise, så hun kender udfordringerne på staldgangen rigtig godt.

Som nordisk produktchef i medicinalfirmaet Ceva Animal Health fik hun et unikt indblik i den nyeste forskning i sygdomme, der er aktuelle i svineproduktionen. Nu er hun klar til at komme på landevejen igen – også uden for landets grænser.

- Ø-Vet er landsdækkende, og vi har netop udvidet vores kontorfaciliteter med en jysk afdeling, ligesom vi har flere dyrlæger bosiddende i Jylland. Men det ligger bestemt i kortene, at Anja Kibsgaard bliver en af de dyrlæger, der skal praktisere på tværs af landet og i resten af Norden – samtidig med at hun skal være med til at tegne Ø-Vets fremtid, udtaler direktør i Ø-Vet og professor i svinesygdomme Ken Steen Pedersen.

Med ansættelsen af Anja Kibsgaard gør Ø-Vet sig klar til fremtiden, mener han.

- Det sker ved at ansætte endnu en erfaren dyrlæge, udvide med både kontor- og laboratoriefacilitet i det jyske og fortsat lægge vægt på uvildig rådgivning, høj faglighed og tid til den enkelte besætning, påpeger han.

Anja Kibsgaard starter i Ø-Vet den 1. september 2022.

Læs også