Sagro-ekspert har 40-års jubilæum

Tirsdag den 1. november havde Maria Eugster Klug 40-års jubilæum i Sagro.

Til hverdag sidder hun med indviklede ansøgninger og lovgivning.

Hun er født i Schweiz; deraf navnet Eugster, men familien flyttede til Danmark, da hun var omkring fem år. Det pudsige er, at Marias far var den første til at indføre majs i dansk landbrug. Hendes mand er fra Østrig - deraf navnet »Klug«.

Hun blev uddannet cand. agro. fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Straks efter eksamen blev hun headhuntet til en stilling som driftsøkonomirådgiver hos Landbogården i Brørup i 1982. Den har siden fusioneret flere gange, og i dag er hendes arbejdsplads som sagt Sagro.

Grundlæggende er hun nysgerrig på andre mennesker, hvilket betyder, hun er god til at sætte sig i andres sted og kommunikere direkte til dem, så alle forstår, hvad hun mener og vil. Måske det er årsagen til, at hun også nåede at sidde to perioder i byråd for Venstre. Èn periode i Brørup Kommune, og efter kommunesammenlægningen én periode i Vejen Kommunes byråd. Helt som i sine unge år bruger hun stadig en del af sin fritid på at gå ture og nyde naturen. Men nu er der også kommet andre interesser ind: Udover to børn på henholdsvis 38 og 33 år har hun nu også to børnebørn at gå op i – Christian og Liv på henholdsvis fire og to år. Dagen blev fejret sammen med kolleger og hendes nærmeste familie ved en intern reception i Sagro´s hus i Billund.

Læs også