Tommy Ahlers stopper i Folketinget

Tidligere uddannelses- og forskningsminister og nuværende klimaordfører for Venstre, Tommy Ahlers, stopper i Folketinget, meddeler Venstre i en pressemeddelelse.

Han vil nu i stedet fokusere på at være med til som iværksætter at levere løsninger til den grønne omstilling, siger han som den ene af to årsager til det bratte stop som politiker. Den anden skyldes, forklarer han, at han ofte oplever, at politik handler meget om spillet og lidt for lidt om visionerne og de gode ideer

Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, siger, at han er enig i, at politik nogle gange ikke er konstruktivt og kræver et langt, sejt træk. Han er ærgerlig over, at Tommy Ahlers stopper. Men han har også forståelse for, at Tommy Ahlers har lyst til at vende tilbage til at gøre en forskel via erhvervslivet og iværksætteri.

- Det er et tab for os, men også for dansk politik, at en iværksættersjæl som ham forlader Christiansborg. Men jeg kommer helt sikkert til fortsat at trække på Tommys viden og kompetencer, siger Jakob Ellemann-Jensen.

Læs også