Generationsskifte hos Landbrugsmæglerne

Med virkning fra 1. marts 2022 har Svend-Åge Bruun overdraget ejendomsmæglervirksomheden Landbrugsmæglerne i Vejle til mægler Christian Schulin-Zeuthen.

Siden Laurits Jensen etablerede virksomheden i 1970, har der været flere mæglere med i ejerkredsen, herunder Erling Bøndergaard og Jens Vestergaard.

Svend-Åge Bruun, der driver et landbrug ved Vejle og har beskæftiget sig med salg af landbrug i mere end 25 år, fortsætter som mægler hos Landbrugsmæglerne. Mæglerteamet er herudover fortsat Jens Vestergaard, Jesper Madsen, Erling Bøndergaard, Anton Mikkelsen og Henry Christensen. Derudover advokat-sekretærerne Jette Holt og Annette Koopmann samt Tina Jensen, som er sagsbehandler og bogholder.

Christian Schulin-Zeuthen siger i en kommentar til generationsskiftet:

- Det er resultaterne som tæller. Vores 50 år i branchen har givet os et stort netværk, ikke blot i Danmark, men også blandt andet i Holland og Tyskland. Vores dygtige team med dyb faglig kompetence og vores uafhængighed skal medvirke til, at vi også i fremtiden skal være den foretrukne mægler for mange danske landmænd, når de ønsker en vurdering og sælge deres ejendom.

Christian Schulin-Zeuthen er uddannet landmand, ejendomsmægler, regnskabsteknolog og HD1.

Læs også