Adama nyt medlem hos Dansk Planteværn

I forbindelse med generalforsamlingen hos Dansk Planteværn mandag blev Adama præsenteret som nyt medlem af foreningen, og Sonny Jensen, Area Manager Nordic, Baltics & Belarus, indtræder nu i bestyrelsen. Det oplyser Dansk Planteværn i en pressemeddelelse. Mandagens generalforsamling blev gennemført som videokonference på grund af den aktuelle corona-krise.

Det er specielt den øgede fokus på samarbejdet med offentlige myndigheder og mere synlighed i forhold til politikere og de politiske systemer, der er årsagen til, at Adama nu efter års fravær igen er medlem af Dansk Planteværn, lyder det.

- Med medlemskabet af Dansk Planteværn forventer vi at komme tættere på den politiske virkelighed og beslutninger omkring pesticider i Danmark, og sammen med resten af medlemmerne i foreningen vil Adama nu medvirke til at gøre Dansk Planteværn endnu mere dynamisk i det politiske arbejde jdet med offentlige myndigheder og mere synlighed i forhold til politikere og de politiske systemer, der er årsagen til, at Adama nu efter års fravær igen er medlem af Dansk Planteværn. 

- Med medlemskabet af Dansk Planteværn forventer vi at komme tættere på den politiske virkelighed og beslutninger omkring pesticider i Danmark, og sammen med resten af medlemmerne i foreningen vil Adama nu medvirke til at gøre Dansk Planteværn endnu mere dynamisk i det politiske arbejde, lød det fra Sonny Jensen.

Læs også