Hattrick til Dianalund Motor

For tredje år i træk løb Christian Andersen og Dianalund Motor med titlen som årets mest sælgende forhandler af de italienske minilæssere fra MultiOne. 22 gange kunne Christian og hans kolleger aflevere en MultiOne, og endnu flere gange var der bud efter et af de utallige redskaber, der kan fås til de fleksible maskiner.

For bedriften overrakte sales manager Jesper Eliasen fra importøren HCP i weekenden et diplom til Christian Andersen på messen Hest & Rytter. Christian Andersen har solgt MultiOne i 6 år, og igennem den periode har der været en stor udvikling i hvem, der køber MultiOne-maskinerne og hvilke modeller, der sælges. Trenden går mere og mere i retning af, at de smidige maskiner anvendes som multifunktionelle redskabsbærere, der også kan læsse. De er blevet større i gennemsnit, og blandt de 22 solgte maskiner var der for første gang også en enkelt med eldrift.

MultiOne fremstilles i Italien. Produktprogrammet omfatter minilæssere fra 12–75 hk med teleskoparm og noget over 175 redskaber. Topmodellen MultiOne Serie 10 har 75 hk, løfter 2.700 kg, har en løftehøjde på 3,2 m, leverer 95 l olie pr. min. og skyder en imponerende topfart på 40 km/h.

 

Læs også