bannerPos

Ny formand hos Danske Slagtekalveproducenter

Privatfoto
23-10-2020 09:06

36-årige Rasmus Alstrup fra Videbæk er tiltrådt som ny formand for Danske Slagtekalveproducenter. Han har indtil nu varetaget næstformandshvervet.

Formandsskiftet skyldes, at den hidtidige formand, Lasse Olsen, Store Heddinge, er ramt af alvorlig sygdom og derfor er udtrådt af foreningens bestyrelse.

Den tomme bestyrelsesplads besættes af Johannes Hviid fra Vandel, der tidligere har haft plads i bestyrelsen.

- Vi er alle dybt berørte over Lasse Olsens situation. Han har været formand for Danske Slagtekalveproducenter siden 2012 og har gjort en meget stor indsats for vores forening. En indsats, som vi skylder ham en stor tak for, siger Rasmus Alstrup.

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.
Side 1 af 1988 (39748 artikler)Prev1234567198619871988Next