bannerPos

Ny MF-forhandler

03-04-2020 16:23

Agco Danmark har netop indgået aftale med Brdr. Thorsen I/S,om distribution af Massey Ferguson-brandet i området syd for Limfjorden, ned til en linje fra nord for Århus i øst, over Salling til Limfjorden syd for Hurup i vest. 

Brdr. Thorsen, der de seneste år har været forhandler af Massey Ferguson på Djursland, vil etablere en afdeling med salg og service i Himmerland med medarbejdere indenfor service, reservedele og salg af MF-produkterne.

Kristian Thorsen udtaler:

- Vi har analyseret området grundigt og arbejder med en løsning, som vil levere en servicering af markedet, som kunderne forventer. Vi vil om kort tid være i stand til at være mere præcise med hvor og hvordan, vi etablerer os.

Agco Danmark arbejder videre med også at finde en god løsning for Massey Ferguson for området nord for Limfjorden, og vil snarest informere yderligere, lyder det i en meddelelse fra koncernen.
 

Ny måde at rapportere udtagning af prøver på

Svineproducenter og dyrlæger får nyt værktøj til at rapportere, når der udtages PRRS-prøver til viruspåvisning.

Byg en ekstra klimastald

Det er en god idé at have en nødplan i skuffen, hvis den afrikanske svinepest melder sin ankomst i Danmark eller Tyskland. Byg en klimastald og etabler nogle flere farestier, lyder rådet.

Samsø-landmænd vil stadig ikke kompensere for ikke-eksisterende udledning

Modsat meldinger i januar, så har regeringen ikke nedsat efterafgrødekrav på Samsø, som stadigvæk står til at kompensere for udledning fra produktion af fisk, som ikke finder sted. Samsø-landmænd kræver nu at blive fritaget for obligatoriske krav.

Vælg de rigtige aktier i en usikker fremtid

Det er ret så imponerende at kigge på graferne for de store aktie-index. Siden marts måned har vi oplevet et aktiemarked, der har revancheret nu mere end 60 procent af det, der blev tabt under coronakrisens begyndelse. Men investorerne er stadig usikre på fremtiden, og det er stadig farligt at ligge alt for disponeret i de cykliske aktier. Dog er der brancher og dermed aktier, der kan gøre det godt i den usikre fremtid, vi går i møde.

Det er nu, der skal ryddes op i roerne

Mange har allerede sprøjtet færdig i sukkerroerne, ellers er det i følge planteavlskonsulent nu, der skal sættes ind for de høje arter.

Med rådgiveren i marken

Jens Jakob Jensen fra HN Agro Consult gav tirsdag en status på de forskellige afgrøder.

- Det vigtigste er, at håndværket er i orden

Godt håndværk er for planteavlskonsulenterne hos HN Agro Consult den vigtigste grundsten uanset dyrkningsform.
Side 1 af 1848 (36959 artikler)Prev1234567184618471848Next