bannerPos

Väderstad flytter til Fyn

- I Vissenbjerg kommer vi til at sidde i et naturligt miljø tæt på landmanden, siger Asger Jørgensen, salgschef i Väderstad.
13-08-2020 10:36

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Väderstads danske kontor flytter i august fra Herlev til Vissenbjerg. Her har den svenske producent af landbrugsmaskiner lejet sig ind i lokaler hos Centrovice, hvor også Velas og DLG Connect holder til. Fremover vil betjeningen af de danske forhandlere af Väderstads såmaskiner, rækkesåmaskiner og kultivatorer foregå herfra.

- Vi har længe haft et ønske om en mere central placering i Danmark. I Vissenbjerg kommer vi til at sidde i et naturligt miljø tæt på landmanden, og vi kommer til at bo midt i landet, så det har en positiv effekt for os eksternt at være centralt placeret i forhold til kunderne, såvel som at vi internt i organisationen får et sted at mødes midt i landet. Derfor kunne vi ikke ønske os det bedre med det nye kontor i Vissenbjerg, fortæller Asger Jørgensen, salgschef hos Väderstad Danmark.

Väderstad er at finde centralt på Fyn fra og med 17. august.

Bedre resultater for økologiske landbrug

I 2019 landede det gennemsnitlige driftsresultat for økologiske heltidslandbrug på 0,9 mio. kr., hvilket er udtryk for en betydelig fremgang i forhold til 2018, men dog lavere end resultaterne i 2016 og 2017, viser en opgørelse hos Danmarks Statistik.

Fødevarestyrelsen kontrollerer rengøring af 300 lastbiler

Fund af afrikansk svinepest i Tyskland har gjort grundig rengøring af de lastbiler, der krydser den danske grænse, vigtigere end nogen sinde. Det næste halve år kontrollerer Fødevarestyrelsen mere end 300 lastbiler.

Minister, skift spor

Regeringens krav om, at landmændene også til næste år skal så efterafgrøder i minimum samme omfang som i år for at nedbringe kvælstofudledning til vandmiljøet, møder kritik hos landboforeningen Vestjysk, som foreslår, at fødevareminister Mogens Jensen skifter spor i kvælstof-politikken og i stedet griber til andre virkemidler.

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.
Side 1 af 1931 (38602 artikler)Prev1234567192919301931Next