En ny podcastserie ved navn Økotrip fra Landbrug & Fødevarer tager lytterne med på tur i det økologiske Danmark, skriver L&F i en pressemeddelelse.
I podcastserien Økotrip bliver en række økologiske landmænd besøgt, og de vil give et indblik i deres dagligdag og arbejde for at udvikle fremtidens bæredygtige økologiske fødevarer.
Podcastserien består af otte episoder, der kommer vidt omkring i det innovative økologiske landskab fra udvikling af velsmagende bælgfrugter og stenkværnet mel til ko-kalv samvær og junglehønens velfærd og alt derimellem.
Ifølge L&F giver serien et indblik i mangfoldigheden og engagementet hos de økologiske landmænd, og den udvikling økologien er på i disse år. Via landmændenes fortællinger og eksperternes indsigt giver Økotrip et indblik i økologiens værdier og landmandens lyst til at udvikle den økologiske produktion.
I hver episode medvirker en økologisk landmand, som gør noget særligt inden for et givent område samt en ekspert på området.