bannerPos

Ikke ekstra statskroner til økologi

Ole Kølster og økologerne må se langt efter flere midler fra finansloven i denne omgang.
05-12-2019 07:25

Hvorfor blev der ikke afsat flere midler til økologi i den nye finanslov? Det undrer de sig over i Økologisk Landsforening, da det både fremgik af regeringens forståelsespapir med støttepartierne og af Socialdemokratiets program, skriver Altinget.

- Markedet kan jo ikke trække det her i sig selv, som foreningens formand, Ole Kølster, siger til netmediet. Merprisen på økologiske varer begrænser nemlig afsætningen.

Foreningen har ønsket at få tilført flere midler til tidligere puljer for både økologisk innovation, markedsfremme og omstilling af de offentlige køkkener til flere økologiske måltider.

Kærgården får ny klimavenlig emballage

Kærgården får nu ny og mere klimavenlig emballage, der kan sænke enballagens CO2-aftryk med 45 procent.

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro
Side 1 af 1893 (37841 artikler)Prev1234567189118921893Next