Rekord i top og bund

Danmarks største Case IH-forhandler, S.D. Kjærsgaard, med hidtil bedste regnskab.

Fremgang på det sjællandske marked og en tradition for en stor varebeholdning har blandt andet medført, at maskinforretningen S.D. Kjærsgaard – med hovedsæde i Nordjylland – har offentliggjort et årsregnskab med rekord i både top og bund.

Omsætningen hos S.D. Kjærsgaard, der er Danmarks største Case IH-forhandler, er blevet løftet med godt 42 millioner kroner og lander nu på 471 millioner kroner, mens bundlinjen vokser fra 12,4 til 16,5 millioner kroner.

- Der har været godt gang i tingene. Det er det femte år, siden vi gik ind på Sjælland. Og dermed er den forankring begyndt at vise sit udbytte nu, fortæller Palle Kjærsgaard, ejer og administrerende direktør hos S.D. Kjærsgaard.

- Vi har, tilføjer han, netop taget hul på opførelsen af vores nye domicil på Sjælland, og det er med til at understøtte vores aktiviteter i den del af landet.

S.D. Kjærsgaard har et erklæret mål om, at salget på Sjælland skal udgøre halvdelen af selskabets samlede omsætning. Vel at mærke uden at det skal gå på bekostning af omsætningen i Vestdanmark.

Læs også