bannerPos

Henrik Sass Larsen hapser L&F-direktør

Morten Høyer kom til L&F i efteråret 2014

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
02-12-2019 16:08
Direktør for Politik og Kommunikation i Landbrug & Fødevarer, Morten Høyer stopper i Landbrug & Fødevarer for at blive direktør i brancheorganisation for kapitalfonde, DVCA. Selvsamme fond som den tidligere socialdemokrat Henrik Sass Larsen for nylig blev adm. direktør for.

Efter tre år i Landbrug & Fødevarer direktionen har direktør Morten Høyer valgt at sige ja tak til et job som direktør i brancheorganisationen DVCA, der er brancheorganisation for venture- og kapitalfonde samt business angels. Han stopper i Landbrug & Fødevarer 31. december.

DVCA er den fond, som den tidligere socialdemokrat og minister, Henrik Sass Larsen for nylig blev administrerende direktør for. Sammen med Morten Høyer udgør de to nu ledelsen af brancheorganisationen.

- Det har været en meget svær beslutning. Jeg synes, L&F er en fantastisk organisation med engagerede og fantastiske medlemmer. Og så har den ikke mindst nogle helt fantastiske medarbejdere, som jeg har været utrolig glad for at få lov at stå i spidsen for og arbejde sammen med, siger Morten Høyer i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Men jeg har fået en enestående mulighed for at være med til at bygge en organisation op, så jeg kan bruge al den erfaring, jeg har samlet op her og i mine tidligere jobs. Og da jeg samtidig får muligheden for igen at arbejde sammen med Henrik Sass Larsen, så kunne jeg ikke sige nej, siger Morten Høyer.

Morten Høyer kom til L&F i efteråret 2014. Han havde her tidligere arbejdet som særlig rådgiver for Karen Hækkerup, som på det tidspunkt var hentet ind som direktør i Landbrug & Fødevarer fra en stilling som justitsminister. Han har siden arbejdet sig op gennem rækkerne i L&F– først avancerede han til områdedirektør for Erhvervspolitik, og for tre år siden trådte han ind i direktionen.

Efterlader hul

Formand for L&F Martin Merrild beklager Morten Høyers afgang.

- Der er ikke en medarbejder eller et medlem, der er i tvivl om, at Morten hver dag og døgnet rundt har knoklet for at skabe de bedst mulige vilkår for vores erhverv. Derfor er jeg også utrolig ked af, at Morten stopper – han kommer til at efterlade et stort hul, siger Martin Merrild.

Hos DVCA er adm. direktør Henrik Sass Larsen til gengæld tilfreds:

- Vi skal starte noget nyt op og bestyrelsen har store forventninger til DVCA i fremtiden. Derfor er vi glade for at have fået Morten Høyer med på holdet. Morten har et godt blik for politik og strategi og har leveret rigtig gode resultater for Landbrug og Fødevarer, og ved hvordan man drejer en organisation i den rigtige retning, siger han i en pressemeddelelse.

Forlængelse af køresilo gav maksimalt straksfradrag

Landsskatteretten mente, at en forlængelse af to køresiloer var en bygningsbestanddel til stalden. Derfor kunne landmanden trække hele udgiften til forlængelsen fra som straksfradrag, skriver Seges på Landbrugsinfo.dk.

Svinenoteringen falder igen

Danish Crowns notering for slagtesvin falder igen. Noteringen for uge 23 står på 11,40 kroner, og dermed falder noteringen med 30 øre.

igus åbner digital innovations messen 2020

Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

Opfrisk kursus i sprøjtebevis hurtigst muligt

Miljøstyrelsen har på grund af corona-krisen givet dispensation for de sprøjtecertifikater, der er udløbet efter 1. september 2019. Men dispensationen løber kun frem til den 31. december, så man bør hurtigst muligt få opdateret sit bevis, siger rådgiver.

Ny skadevolder får økologer til at så vårhvede i november

Bygfluens larve har de seneste år taget 30 procent af udbyttet i vårhvede. Derfor eksperimenterer økologer nu med at så vårhveden i november, hvilket ser ud til at give flere fordele i økologisk planteavl.

FirstFarms starter 2020 med millionoverskud

Landbrugskoncernen FirstFarms, der driver landbrug i Østeuropa, kom ud af første kvartal 2020 med et overskud før skat på 6,9 millioner kroner. Koncernen fastholder sine forventninger til hele året på trods af de usikre markedsvilkår.
Side 1 af 1848 (36948 artikler)Prev1234567184618471848Next