bannerPos

Henrik Sass Larsen hapser L&F-direktør

Morten Høyer kom til L&F i efteråret 2014

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
02-12-2019 16:08
Direktør for Politik og Kommunikation i Landbrug & Fødevarer, Morten Høyer stopper i Landbrug & Fødevarer for at blive direktør i brancheorganisation for kapitalfonde, DVCA. Selvsamme fond som den tidligere socialdemokrat Henrik Sass Larsen for nylig blev adm. direktør for.

Efter tre år i Landbrug & Fødevarer direktionen har direktør Morten Høyer valgt at sige ja tak til et job som direktør i brancheorganisationen DVCA, der er brancheorganisation for venture- og kapitalfonde samt business angels. Han stopper i Landbrug & Fødevarer 31. december.

DVCA er den fond, som den tidligere socialdemokrat og minister, Henrik Sass Larsen for nylig blev administrerende direktør for. Sammen med Morten Høyer udgør de to nu ledelsen af brancheorganisationen.

- Det har været en meget svær beslutning. Jeg synes, L&F er en fantastisk organisation med engagerede og fantastiske medlemmer. Og så har den ikke mindst nogle helt fantastiske medarbejdere, som jeg har været utrolig glad for at få lov at stå i spidsen for og arbejde sammen med, siger Morten Høyer i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Men jeg har fået en enestående mulighed for at være med til at bygge en organisation op, så jeg kan bruge al den erfaring, jeg har samlet op her og i mine tidligere jobs. Og da jeg samtidig får muligheden for igen at arbejde sammen med Henrik Sass Larsen, så kunne jeg ikke sige nej, siger Morten Høyer.

Morten Høyer kom til L&F i efteråret 2014. Han havde her tidligere arbejdet som særlig rådgiver for Karen Hækkerup, som på det tidspunkt var hentet ind som direktør i Landbrug & Fødevarer fra en stilling som justitsminister. Han har siden arbejdet sig op gennem rækkerne i L&F– først avancerede han til områdedirektør for Erhvervspolitik, og for tre år siden trådte han ind i direktionen.

Efterlader hul

Formand for L&F Martin Merrild beklager Morten Høyers afgang.

- Der er ikke en medarbejder eller et medlem, der er i tvivl om, at Morten hver dag og døgnet rundt har knoklet for at skabe de bedst mulige vilkår for vores erhverv. Derfor er jeg også utrolig ked af, at Morten stopper – han kommer til at efterlade et stort hul, siger Martin Merrild.

Hos DVCA er adm. direktør Henrik Sass Larsen til gengæld tilfreds:

- Vi skal starte noget nyt op og bestyrelsen har store forventninger til DVCA i fremtiden. Derfor er vi glade for at have fået Morten Høyer med på holdet. Morten har et godt blik for politik og strategi og har leveret rigtig gode resultater for Landbrug og Fødevarer, og ved hvordan man drejer en organisation i den rigtige retning, siger han i en pressemeddelelse.

- Vi skal konstant tænke nyt

På Stenalt Gods drives man af at forbedre sig hele tiden. Derfor undrer det godset, når EU-ordninger som har innovation til formål, udelukker nye driftsmuligheder.

Teknologi har løftet planteavlen på Stenalt Gods

På Stenalt Gods har EU-tilskud været med til at fremme den økologiske planteavl med nye teknologier og opbevaringsmuligheder til tørring.

Solceller kan give ekstra indtægter

Solceller fyldte en stor del, da Sesvanderhave holdt julemøde for sukkerroedyrkere.

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på landbrugets udfordring

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på mange af udfordringerne i landbrugssektoren, herunder klima- og biodiversitetsudfordringer. Landmand Bjarne Larsen ved Esbjerg viste torsdag sit skovlandbrug frem.

Grundvandsovervågning møder kritik fra Rigsrevisionen

Miljøministeren er stærkt utilfreds med, hvad hun betegner som en mangelfuld forvaltning af dispensationer til sprøjtemidler. Ministeren iværksætter nu tre tiltag for at komme usikkerheder og problemer til livs.
Side 1 af 1716 (34320 artikler)Prev1234567171417151716Next