Plantebaserede fødevarer: Dansk planteavl vil meget gerne være med

Efterspørgslen på flere plantebaserede fødevarer giver nye muligheder for den danske planteavl. - Og vi er parate til at gribe den, siger sektordirektør hos Seges, Troels Toft.

Efterspørgslen på flere plantebaserede fødevarer giver nye muligheder for den danske planteavl. Men for at det skal lykkes, skal der skabes et bedre samarbejde og forbindelse mellem forbrugerefterspørgsel, produktudvikling og landbruget, ligesom de firmaer, der arbejder med plantebaserede fødevarer skal kende potentialet i danske råvarer. Kilde: Seges

- Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan dyrke. Lad os komme i gang, lyder det fra Troels Toft, sektordirektør, Planter, Seges, i et indlæg om den grønne indstilling og plantebaserede fødevarer.

- Der er rigtigt meget på spil for øjeblikket. Det vil vi som planteavlere gerne være med til og være en del af.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også