Danish Agro med nye høstbetingelser: Gebyrfri indlevering og reducerede tørringstakster

Danish Agro har offentliggjort sine høstbetingelser for 2021.

I årets høstbetingelser er det fortsat gebyrfrit at indlevere korn på Danish Agros afdelinger. Derudover er tørringstaksterne på alt korn reduceret med 15 procent uanset vandprocent.

- I Danish Agro har vi i alt 46 afdelinger på tværs af Danmark, hvor der indleveres korn i høst. Vi oplever stor tilfredshed fra vores kunder med, at vi både er tæt på dem i en travl høstperiode og har en gennemsigtig afregningsmodel. Vi har derfor besluttet, at det også i år skal være gebyrfrit at indlevere korn på vores afdelinger. Samtidig er vi i år i stand til at reducere tørringstaksterne med 15 procent på alt korn som følge af optimering og effektivisering i vores tørringsprocesser, siger Henning Fogh, Direktør i Danish Agro.

Udover de regulerede tørringstakster har Danish Agro fjernet rensegebyr ved levering af foderkorn på op til én procent urenheder. Ligeledes kan den enkelte landmand lave en fleksibel aftale om lagerleje.

Som noget nyt kan der tegnes en forsikringspræmie på foderkorn på 5 kr. for korn med et vandindhold på 15-17 procent, såfremt der er indgået aftale inden 20. juni.

Læs også