Kør selv og tag en rundvisning på dansk

Har du ikke fået plads på en firmaudflugt til Borgeby, kan man nemt selv køre over til udstillingen cirka 20 kilometer nord for Malmø. Igen i år er der rundvisninger med danske konsulenter på bestemte tidspunkter.

Måske det skånske sprog kan være svært at forstå fuldt ud for en dansker.

Derfor har man på Borgeby Feltdage været så brodervenlige, at lave rundvisninger på dansk på bestemte tidspunkter i løbet af de to dages udstilling.

Det foregår klokken 10, 12, 14 og 16 hver dag.

Så beslutter man sig for en kør-selv-tur til Nordens største udstilling for planteavlere, Borgeby Feltdage, der afvikles midt i kommende uge, så kan man sagtens få det fulde faglige udbytte med hjem.

Dansk sammenhæng

Desuden kan man få en masse selvvalgte besøg på firmastande, vælge maskindemonstrationer og måske tage en tur tre meter ned i jorden i Gropen, hvor gennemgangen klokken 11.00 også er på dansk.

Det er ved planteavlskonsulent Irene Skovby Rasmussen, som er ekspert i rodudvikling. Her giver hun en dansk introduktion og et unikt indblik i rødder, markstruktur og dræning.

Udover at de guidede ture løser en sproglig barriere for mange danske besøgende, så vil de danske konsulenter også sætte forsøgene på messen og ikke mindst resultaterne ind i en dansk sammenhæng.

De danske rundvisningerne er en del af messens mange tilbud og er gratis, når først man har betalt indgangsbillet.

Borgeby Feltdage 2022

● Borgeby Feltdage-messen blev før corona-nedlukningerne besøgt af 21.000 gæster, heraf cirka 3.000 danskere.

● Her i 2022-udstillingen er tilmeldt over 400 udstillere og der er planlagt 10 praktiske maskindemonstrationer og 47 faglige seminar.

Læs også