Juletræsfolk aner lys i mørket

Der var positive takter at spore til Skovdyrkernes årlige generalforsamling, trods det især for juletræerne ser svært ud for tiden. Skovfoged forudser øgede priser inden for de kommende to til tre år.

- De træer, vi afvikler nu, er træer plantet fra 2009 og frem til 2012. I årene efter er der plantet langt færre træer, så vi får en øget efterspørgsel grundet færre træer i udbud inden for de kommende to til tre år. Det vil få priserne til at rette sig, vurderer skovfoged Jørgen J. Pedersen. Skovfoged og faglig leder hos Skovdyrkerne Øerne, Jørgen J. Pedersen, fremlagde på årets generalforsamling sine positive forventninger til, at efterspørgslen på juletræer vil stige inden for de kommende to til tre år, og priserne dermed rette sig. Foto: Skovdyrkerne - Vi har sat barren højt med hensyn til budgettet. Så jeg er glad for overskuddet på cirka 1,5 millioner, og ærgrer mig ikke over, at vi ikke fik de budgetterede 2 millioner, lød det fra formand for Skovdyrkerne Øerne, Rudolf Iuel, Lundsgaard, Kerteminde. Foto: Henriette Lemvig

Tirsdag aften afholdt Skovdyrkerforeningen Øerne generalforsamling med efterfølgende regionalt medlemsmøde.

Formand Rudolf Iuel, Lundsgaard, Kerteminde, indledte sin beretning med at konstatere, at Skovdyrkerforeningen Øerne har leveret et tilfredsstillende resultat.

- De foregående år har været mere turbulente. Nu synes jeg, at der er ved at være mere ro på, og det er gavnligt, sagde han.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også