Planteavlskonsulent: Få nu sået de efterafgrøder

Mere end 600 deltagere var torsdag i sidste uge mødt op til LMO Plantetræf, hvor den festlige stemning også bød på faglige oplæg om alt fra jordens frugtbarhed til kornbehandling og markedsudvikling samt ikke mindst besøg af over 35 virksomheder.

Demoparceller viste, at efterafgrøden havde sat gevaldigt skub i vårafgrøderne. De parceller, hvor der havde været forskellige typer af efterafgrøder, stod nemlig markant større og flottere end de parceller, hvor der ingen efterafgrøder havde været. Solen stod højt på himlen, grillen kørte på højeste blus, og mere end 600 deltagere var mødt op for at tage på guidede ture i forsøgsmarkerne til LMO Plantetræf.

Solen stod højt på himlen, grillen kørte på højeste blus, og mere end 600 deltagere var mødt op for at tage på guidede ture i forsøgsmarkerne til LMO Plantetræf.

Plantetræffet, som er et af landets største arrangementer for konventionelle planteavlere, fandt sted i Harlev torsdag i sidste uge og samlede produkter fra forhandlere og den nyeste faglige viden under en lang række temaer.

Et af de helt store emn

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også