Ny formand tager over hos Patrioterne

I sidste uge holdt Patriotisk Selskab generalforsamling. Og efter 25 år i formandsstolen valgte formand Peter Cederfeld de Simonsen at give dirigentstokken videre til Christina Ahlefeldt-Laurvig.

Der var stående klapsalver til den afgående formand, da Patriotisk Selskab holdt generalforsamling. Bestyrelsen for Patriotisk Selskab har valgt ny formand. Det bliver grevinde Christina Ahlefeldt-Laurvig fra Oreby og Berritzgaard Gods, der i flere år har været med i Patriotisk Selskabs bestyrelse. Nyvalgt medlem af Planteavlsudvalget Christian Ahlefeldt-Laurvig, Hjortholm Gods. Direktør for Patriotisk Selskab Nils Rasmussen gennemgik selskabets regnskab og takkede dernæst den afgående formand for et godt samarbejde.
Næstformand i bestyrelsen Bent Wedell takkede formand Peter Cederfeld de Simonsen for godt arbejde i bestyrelsen. - Du vil blive savnet, sagde han blandt andet. Der er tydelig god kemi mellem den afgående og nyvalgte formand for bestyrelsen. Christina Ahlefeldt-Laurvig afløser Peter Cederfeld de Simonsen. Nicolai Oxholm Tillisch, Rosenfeldt Gods er valgt som nyt medlem af bestyrelsen for Patriotisk Selskab.

Det var med stående klapsalver, at Patriotisk Selskabs formand Peter Cederfeld de Simonsen fra Brahesborg Gods ved Assens takkede af efter 31 år i bestyrelsen, heraf 25 år som formand for bestyrelsen, ved selskabets årlige generalforsamling.

Forinden havde han i sin beretning blandt andet fremhævet, at danske landmænd ligger i top-5 blandt verdens bedste.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også