- Lav kødprocent er et faresignal. Med dagens genetik og vores viden om fodring og pasning må der kun være få grise med under 57 procent.

Det påpeger svinerådgiver Bjarne Knudsen fra SvineRådgivningen.

I nyhedsbrevet Svinenyt fortæller rådgiveren, at de hos SvineRådgivningen oplever besætninger med kraftige fald i kødprocent, hvor der ses grise med 50-54 procent kød, og for enkelte grise er fradraget over 100 kroner pr. gris.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Svin
Spar mere end 20% Køb dine Agritechnica billetter hos Effektivt Landbrug