bannerPos

Jævne økologiske svinepriser

- I denne uge meldte Danish Crown forventningerne til grisenoteringen for resten af 2019 ud. Dette har direkte indflydelse på afregningen for leverandører af Frilandsgris og grise til Friland Økologi. Frilands forretning op til jul er i høj grad drevet af den europæiske – og især danske – jul. Det betyder, at vores behov er anderledes end den konventionelle forretning. Vi har behov for mere aktivt at kunne skubbe og fremrykke slagtninger op til jul, og derfor tilstræber vi en mere jævn afregning, end den der er meldt ud på den konventionelle notering, lyder det Friland i en meddelelelse på selskabets hjemmeside.

- Derfor er meldingen på begge koncepter, at vi forventer at holde den samlede afregning uændret til og med uge 51. Det vil sige de noteringsfald, der kommer i henholdsvis uge 50 og 51 kompenseres der for via tilsvarende stigninger på tillæggene. Dermed er planen at holde den samlede afregning på begge grisekoncepter uændrede på uge 46-niveauet frem til og med uge 51. Det er dog vigtigt at undestrege, at vores forretning er mere påvirkelig af småændringer, og vi derfor har vi en større usikkerhed end den konventionelle forretning har. Så dette skal ses som et forecast med forbehold for ændringer, lyder det. 

 

 

Bauer har styr på vandet og brugervenligheden

Bauer har fået endnu mere styr på brugervenligheden i de seneste opdateringer på deres Rainstar E500-serie.

Semler viser frem fra øverste hylde

John Deere, Kramer, Väderstad og Sulky. Semler Agro har en masse at vise frem på Agritechnica.

Nye JCB-traktorer med avanceret affjedring

JCB, der importeres af Nicolaisen & Larsen A/S i Danmark, præsenterer en ny version af JCB 8000-serien.

Sensorer beskytter vildtet

Pöttinger lancerede under Agritechnica-udstillingen et nyt system, der afslører dyrene under skårlægning via SensorSafe.
Side 1 af 1689 (33774 artikler)Prev1234567168716881689Next