Svineproduktion kan komme under pres
Svineproducenterne bør have øjnene åbne for igangværende og nye forbrugertrends, mener Claus Deblitz.

Den tyske økonom Claus Deblitz er overbevist om, at kyllingekød på et tidspunkt vil overhale svinekød som den mest populære kødtype blandt forbrugerne. Foto: Morten Ipsen
Selvom de danske svineproducenter står til at få en konkurrencefordel i forhold til de tyske svineproducenter, når sidstnævnte fra 2021 reelt rammes af krav om kastration af deres grise samtidig med øgede krav til dyrevelfærd og miljø, advarer økonomen Claus Deblitz mod at fokusere for meget på de forskellige landes konkurrenceevne inden for svineindustrien.
I stedet bør svineproducenterne have øjnene åbne for iga
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her