bannerPos

Fagligt Nyt finder også sted i 2020

Det bliver også muligt at hente ny viden ved Fagligt Nyt i år. Det traditionsrige arrangement finder sted den 23.-24. september på Hotel Legoland. Arkivfoto: Camilla Bønløkke
18-07-2020 08:00

Hvert år har Seges Svineproduktion tradition for at samle rådgivere, dyrlæger og enkelte svineproducenter til Fagligt Nyt. I år bliver ingen undtagelse.

Det var egentlig ikke planen at afholde Fagligt Nyt 2020. Men som landet ligger nu, bliver det alligevel muligt at samle svinebranchen med blandt andet rådgivere og dyrlæger til Fagligt Nyt på Hotel Legoland.

Fra Seges Svineproduktion opfordres der derfor til, at interesserede sætter kryds i kalenderen onsdag og torsdag den 23. og 24. september.

- Det er glædeligt, at vi alligevel kan holde Fagligt Nyt i år. Selvfølgelig under hensyntagen til sundhedsmæssige retningslinjer. Her får vi mulighed for at opdatere branchen om nyeste resultater og innovation inden for dansk svineproduktion. Og jeg tror på, at mange savner at komme ud og møde deres kollegaer fra branchen. Det vil der være rig mulighed for over disse to dage, siger Christian Fink Hansen, sektordirektør i Seges Svineproduktion.

Programmet kommer til august, hvor tilmeldingen også åbner. Arrangementet løber, ligesom normalt, over to dage med en middag om aftenen.

Fagligt Nyt præsenterer et udpluk af nogle af de emner, som også kommer på »Viden på tværs«. Det gør det muligt for blandt andet rådgivere og dyrlæger at være på forkant med nyeste viden, inden svineproducenter hører det til »Viden på tværs«.

cab

Kærgården får ny klimavenlig emballage

Kærgården får nu ny og mere klimavenlig emballage, der kan sænke enballagens CO2-aftryk med 45 procent.

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro
Side 1 af 1893 (37841 artikler)Prev1234567189118921893Next