Koch og co. går all in med silobyggerier

- Man skal ikke glemme, at alle kender alle i landbruget, siger Jacob Koch.

Når man arbejder på mange forskelligartede projekter inden for kor afgrødehåndtering, får man oparbejdet en ekspertise, der både gavner kunderne og virksomheden selv.

Det kan Jacob Koch tale med om. I løbet af de seneste par år har han via Almas Korns øst-afdeling oparbejdet den fornødne ekspertise – blandt andet takket været en række forskellige projekter, der har vist sig at være af en høj kvalitet.

Det gælder blandt andet et større projekt, som Jacob Koch og kollegerne gennemførte i sommeren 2019 ved Espe Gods uden for Korsør.

- Det var et projekt, hvor vi i den grad beviste, hvad det kan gøre, når man laver en samlet pakkeløsning til en kunde, hvor man har nogle entreprenører, der ved hvad de går og laver. Den ekspertise, man tager med fra projekt til projekt, giver en samhørighed, og det gør også, at tingene bliver meget mere forenklede i processen, forklarer Jacob Koch.

Større ekspertise giver pote

Den styrkede ekspertise har givet pote, og det kan blandt andet mærkes i selve salgsprocessen.

- Der står vi stærkere, end vi tidligere nogensinde har gjort, fordi folk i branchen nu begynder at høre om det. Vi har nogle glade kunder, der kommer tilbage med nogle gode tilbagemeldinger, også til folk i erfa-grupper, og hvad der nu måtte være af foreninger rundt omkring. Man skal ikke glemme, at alle kender alle i landbruget, siger Jacob Koch.

Samtidig er der også sket en udvikling i, hvad kunderne efterspørger.

- Der er lidt mere fokus på planlagre, og det at have mulighed for at have specialafgrøder. Det at lave plads til at have nogle specielle frøafgrøder, spinatfrø, og andre specielle ting, siger han og oplyser, at der blandt andet er et par store projekter på Møn og Bornholm.

- På Nordfelt Gods på Møn er vi ved at lave en udvidelse af et siloanlæg med et stort transportanlæg, og samtidig har vi gang i en udvidelse af Lehnsgård Rapsolie på Bornholm. Der udvider vi deres produktionsanlæg med nogle nye siloer. Jeg tror, vi er oppe på 12-14 solgte projekter, lyder det fra Jacob Koch.

Læs også