Horsch klar med 7 meters Joker-discharve med gylleudstyr

Med en syv meters arbejdsbredde vil der være øget interesse fra mange brugere til at udnytte den kraftigt opbyggede Joker til nedfældning og indarbejdning af gylle, vurderer Horsh-importøren Stroco-Agro.

Horsch tilbyder nu udstyr til nedfældning og indarbejdning af gylle til montering på liftophængte Joker-discharver op til 7 meters arbejdsbredde.

- Hidtil har de liftophængte Joker CT-discharver kunnet leveres i arbejdsbredder fra tre til seks meter.

- Nu udvides Joker CT-familien med en Joker 7 CT med syv meters arbejdsbredde, oplyser Arne Gejl fra Horsch-importøren Stroco-Agro ApS i jyske Hammel.

Enkel opbygning

Firmaet vurderer, at den syv meters arbejdsbredde giver øget interesse fra mange brugere til at udnytte den kraftigt opbyggede Joker til nedfældning og indarbejdning af gylle.

- Gylleudstyret til montering på Jokeren er ganske overskuelig og består i al sin enkelthed af en fordeler og 28 slanger, der er monteret i en holder af rustfrit stål forrest på rammen.

Udløbene på slangerne er monteret med 25 centimeters afstand og rammer lige imellem hver tallerken på forreste række og bliver tildækket straks.

- Denne opbygning er ganske ukompliceret uden overgange og dyseholdere. Der er fri afgang for gyllen fra fordeler og til udløb, forklarer Arne Gejl.

Let at vedligeholde

Den enkle opbygning i kombination med discsystemet gør, at det daglige vedligehold er reduceret til stort set ingenting, da der kun skal smøres gyllefordeler og opklap på Jokeren.

- Gylleudstyret til montering på Jokeren er ganske overskuelig og består i al sin enkelthed af en fordeler og 28 slanger, der er monteret i en holder af rustfrit stål forrest på rammen

Arne Gejl, Stroco-Agro

– I praksis er det noget, der kan smøres ved læsning af gylle, pointeres det.

På Joker 7 CT-discharven har den danske importør og forhandler af Horsch-maskinerne monteret en velkendt og anerkendt fordeler fra Samson Agro.

Vejer 4 tons

Jokeren har hydraulisk dybderegulering. En kraftig rørpakkevalse med stor diameter, Ø 64 cm styrer dybden.

Joker 7 CT-harven med nedfælder-udstyr og rørpakkevalse vejer 4.020 kg.

l-l

Læs også