bannerPos

Valtra afslører ny traktorserie live

Valtra lancerer ny Valtra traktorserie den 28. august. Du kan tilmelde dig til lanceringen på www.valtralive.com.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
31-07-2020 09:49
Normalt er præsentation af ny traktorer kun reserveret til forhandlere og presse, men Valtra har valgt at præsentere deres nye traktorserie, hvor enhver kan deltage.

Det er om at åbne sin computer, telefon eller tablet, hvis man vil følge lanceringen af Valtras nye traktorserie.

- Lanceringen bliver en online begivenhed. Vi kommer til at præsentere en helt ny traktorserie sammen med en række andre produkter. Den anderledes lancering sker til dels på grund af den specielle situation vi står midt i, men også for give alle mulighed for at deltage i vores lancering, fortæller Pamela Engels, Senior manager, Communication & Digital Marketing hos Valtra.

Den nye traktorserie består af fire modeller, der rangerer fra 100 til 140 hestekræfter. Hestekræfterne er dog ikke den eneste nyhed, da de nye traktorer også kommer med en række nye funktioner, der efterfølgende vil være tilgængelige i alle traktorserierne sammen med nye tjenester.

De nye produkter og funktioner bliver præsenteret med videoer, information og billeder i et virtuelt lanceringsrum, hvor gæster kan se materialet i vilkårlig rækkefølge. Efter den virtuelle lancering, starter Valtras SmartTour, hvor den nye traktorserie til køre på rundtur igennem Europa. Besøgende gæster får, på lokationer i hele Europa, mulighed for at prøvekøre den nye traktor sammen med andre Valtra maskiner.

Lanceringen af den nye traktorserie foregår den 28. august klokken 9.00 www.valtralive.com, hvor du skal registrere sig som bruger for at deltage i livelanceringen.

Fortsat uændret svinenotering

Danish Crown fastholder en svinenotering på 10,50 kroner i næste uge. Friland sænker økotillægget med 75 øre. Udsigt til flere udsatte svin.

Hvedeudbytte på godt ti tons i det midtjyske

På Gesinggaard nær Herskind vest for Aarhus regner de med, at høsten er i hus fredag aften og efterafgrøderne sået i løbet af weekenden. - Vi er godt med, lyder det med tilfredshed fra landmand Steen Nørgård, der midt i tilfredsheden gerne slår et slag for, at reglerne om slåning af brak ændres.

Fodringsdag holder fagfolk opdateret om de seneste fodringstendenser

Magneter, mineraler, »klima-midlet« 3NOP og non-GM-afgrøder er blandt emnerne på Fodringsdag 2020, der afvikles 9. september i Herning.

Dobbelt så meget nedbør i Midt- og Vestjylland som på Vestsjælland i vækstsæsonen

Store regionale forskelle på vejret i vækstsæsonen vil præge årets høstudbytter, vurderer Danish Agro på baggrund af data fra over 1.000 vejrstationer. De midtjyske landmænds marker har haft lavest temperatur og færrest solskinstimer.

Väderstad flytter til Fyn

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Udenlandske ansatte får lettere adgang til coronatests

Det er nu muligt for indrejsende arbejdskraft uden bopæl i Danmark at blive testet for Covid-19, selvom de ikke har symptomer.

Foderstyrke og fokus på rygspæktykkelse ved løbning

Polte skal ved løbning være 230 til 240 dage gamle, de skal veje 145 til 160 kg og have 14 til 15 mm rygspæktykkelse. Endelig skal de løbes i anden brunst, anbefaler Nutrimin.
Side 1 af 1895 (37893 artikler)Prev1234567189318941895Next