Valtra afslører ny traktorserie live

Normalt er præsentation af ny traktorer kun reserveret til forhandlere og presse, men Valtra har valgt at præsentere deres nye traktorserie, hvor enhver kan deltage.

Det er om at åbne sin computer, telefon eller tablet, hvis man vil følge lanceringen af Valtras nye traktorserie.

- Lanceringen bliver en online begivenhed. Vi kommer til at præsentere en helt ny traktorserie sammen med en række andre produkter. Den anderledes lancering sker til dels på grund af den specielle situation vi står midt i, men også for give alle mulighed for at deltage i vores lancering, fortæller Pamela Engels, Senior manager, Communication & Digital Marketing hos Valtra.

Den nye traktorserie består af fire modeller, der rangerer fra 100 til 140 hestekræfter. Hestekræfterne er dog ikke den eneste nyhed, da de nye traktorer også kommer med en række nye funktioner, der efterfølgende vil være tilgængelige i alle traktorserierne sammen med nye tjenester.

De nye produkter og funktioner bliver præsenteret med videoer, information og billeder i et virtuelt lanceringsrum, hvor gæster kan se materialet i vilkårlig rækkefølge. Efter den virtuelle lancering, starter Valtras SmartTour, hvor den nye traktorserie til køre på rundtur igennem Europa. Besøgende gæster får, på lokationer i hele Europa, mulighed for at prøvekøre den nye traktor sammen med andre Valtra maskiner.

Lanceringen af den nye traktorserie foregår den 28. august klokken 9.00 www.valtralive.com, hvor du skal registrere sig som bruger for at deltage i livelanceringen.

Læs også