bannerPos

Rapsprisen mødte den ventede støtte og er tilbage i optur

Ugegraf for MATIF Rapsfrø, første position i euro pr. ton Rapsprisen afviser som forventet nedadgående test af kritisk støtte for op-trenden og stiger nu igen. Jeg forventer at rapsprisen skal yderligere op i 2020.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
14-02-2020 22:51

Rapsprisen har taget et dybt ryk ned i grafen og været i kortsitet ned-trend siden januar måned og frem til sidste uge. Flere ugers svækkelse betød således, at rapsprisen faldt tilbage til et meget afgørende støtteniveau for den langsigtede op-trend, som rapsprisen har været i siden starten af 2019. I sidste uge vendte rapsprisen på MATIF så igen rundt, lige netop ved det vigtige støtteniveau for den langsigtede op-trend. Nu stiger rapsprisen i stedet og både den lange og nu også den korte trend er atter op. Derfor er min anbefaling at afvente salg.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next