Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Der er inden for landbruget stor interesse for dækproducenten Alliances prisvenlige VF-dæk, og det mærker man hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program.

TRANSPORT De stadigt stigende krav til effektivitet og ønsket om at nedbringe strukturskader til et minimalt niveau har ifølge NDI Group – også kendt som Nordisk Dæk Import – de seneste år betydet en øget interesse i VF-dæk, som giver landmændene nye muligheder for effektiv drift i marken.

- Vi oplever en stigende interesse for VF-dæk, som flere og flere landmænd er begyndt at se som en god investering. Som jeg oplever det handler det om, at muligheden i at kunne justere dæktrykket, så strukturskader dermed kan undgås giver endnu større gevinster i en tid, hvor vi ser at maskinerne generelt bliver større og større. Og det er der flere og flere, som er ved at få øjnene op for, fortæller salgschef hos NDI Group agro-afdeling, Jakob Scheel Nannberg.

Til alle typer maskiner

Særligt VF-dæk fra én producent bliver i stigende grad efterspurgt – nemlig dæk fra Alliance, en dækproducent, der er del af den globale dækgigant, Yokohama, og som med en lang række nye produktlanceringer de senere år har øget sin tilstedeværelse på markedet.

- Alliance har udvidet sit modelprogram ret markant, ikke mindst inden for VF-dæk. De tilbyder efterhånden et ret komplet produktprogram inden for VF-dæk, så man kan få det til næsten alle typer maskiner.

Stærk på pris og kvalitet

Med det udbyggede modelprogram inden for VF-dæk, vil Alliance, ifølge Jakob Scheel Nannberg, gøre VF-dæk mere tilgængelige, fordi de tilbydes til en pris, der gør dem mere overkommelige, så investeringen kontra udbyttet hænger bedre sammen:

- Tidligere har VF-dæk i højere grad været i produktkataloget hos de noget dyrere dækmærker og krævet en investering af en vis størrelse. Med udrulningen af et komplet produktprogram inden for VF-dæk og en prissætning, som ligger et godt stykke under, hvad man har set fra andre producenter, tror vi hos NDI på, at VF-dæk i fremtiden kan blive langt mere »mainstream«, end vi tidligere har set, siger han og uddyber:

- Derudover kan vi hos NDI også tilbyde speciallavede dobbeltfælge til VF-dæk, hvor man kan regulere trykket imellem de to dæk på hver side, hvilket vi også har leveret sammen med VF-dæk fra Alliance.

jba

Læs også