App letter administrationsopgaver hos sønderjysk landbrug

Hos landbruget Birktoft I/S i Aabenraa har man i et års tid anvendt appen, FarmBackup Task, til digitale arbejdssedler. Med appen har Birktoft konsolideret registrering af tid og beholdning og gjort det meget hurtigere og lettere for alle medarbejdere.

Direktøren i landbruget Birktoft I/S, Thomas Krag Burba, har efter knapt et års tid med brug af appen haft stor glæde af den. Han og andre fik blandt andet udviklerne til at indføre en funktion om lagerstyring. Foto: Birktoft I/S Udviklerne af FarmBackup Task, brødrene Anders og Søren Knudsen, ser et klart potentiale i at digitalisere landbruget. De mener, at der både er tid og penge at spare ved at konsolidere data i en app. Foto: FarmBackup Foruden landbrug bedriver Birktoft I/S også en maskinstation. Foto: Birktoft I/S Foto: FarmBackup

Landbruget Birktoft I/S driver både planteavl og maskinstation og beskæftiger 10 faste medarbejdere med omkring 12 afløsere i høstsæsonen. Med et stort produktionsareal og mellem 80 til 100 maskiner under virksomheden er det alfaomega for især ejerne at have overblik over tid, lagerbeholdning og de enkelte arbejdsopgaver, der skal løses hver dag. Nogle opgaver, virksomheden nu i snart et år har haft samlet i appen »FarmBackup Task«.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også