New Holland-forhandler udvider med ny maskinhal

Maskinforretningen Anker Bjerre udvider nu med en ny udstillings- og maskinhal til en værdi af fire millioner kroner ovenpå øget omsætning og nye produkter.

Øget omsætning, nye produkter og en større medarbejderstab sætter nu gang i en større udvidelse af den vestjyske maskinforretning og New Holland-forhandler Anker Bjerre. 

Det skriver mediet Holstebro Onsdag.

Den nye udstillings- og maskinhal vil blive opført i det kommende år, vil være på 2200 kvadratmeter og koste i omegnen af fire millioner kroner.

- Vi har efterhånden for lidt plads, og vi ser frem til at komme i gang med byggeriet lige efter nytår. Det er dejligt, at vi nu kan omsætte ideerne til virkelighed, siger direktør Anders Frandsen til mediet.

Direktøren fortæller endvidere, at man har oplevet fremgang på flere forskellige områder, og det giver både øget omsætning og aktivitet. I 2012 havde virksomheden 21 medarbejdere, og nu er man oppe på 54 ansatte. 

Regnskabet viser ligeledes en positiv fremgang. Her er overskuddet steget fra 3,2 millioner kroner til 4,98 millioner kroner. 

Læs også