Ny ledelsesstruktur skal styrke arkitekt- og ingeniørhus

BK Nord vil skabe et tværfagligt miljø, der i langt større grad kan imødekomme de fire fokusområder konstruktion, brand, landbrug og fødevarer samt bæredygtigt byggeri.

Ovenpå fusionen med arkitekthuset No.57 i december blev BK Nords nye strategi søsat, og nu er kaptajnerne fundet. En ny ledergruppe bestående af fire profiler med ansvar for hvert sit område skal skabe et stærkt tværfagligt miljø for at konsolidere virksomheden som totalrådgiver.

I den nye ledergruppe indgår Henrik Pedersen, salgs- og udviklingschef, Camilla B. Fugmann, kreativ- og bæredygtighedschef, Kenneth M. Nielsen, tegnestue- og kvalitetschef og Christian Jeppesen, konstruktionschef. Henrik Pedersen er stifter af arkitekthuset No.57 og kom til BK Nord som led i fusionen af de to virksomheder, mens de øvrige chefer alle er rekrutteret internt.

- Vores strategi er at være involveret i flere projekter som totalrådgiver i modsætning til tidligere, hvor vores kunder typisk købte enkelte ydelser fra os. Derfor forstærker vi ledergruppen, så vi har endnu større indsigt i markedet i forhold til den nyeste forskning, trends og lovgivninger inden for brandsikrings-, konstruktions-, ingeniør- og arkitektrådgivning. Henrik, Camilla, Kenneth og Christian er skarpe i hver deres felt, og sammen styrker de vores totalrådgivning markant fra start til slut i rådgivningsprocessen, fortæller René M. Larsen, som er administrerende direktør i BK Nord.

Hos BK Nord er arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører samlet under ét tag, og senest er de i gang med at lave Danmarks to eneste klimavenlige staldprojekter, mens to yderligere projekter er igangsat. Alle projekterne sker i samarbejde med Realdania.

Læs også